Karamürsel Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle tüm şehitler ve gaziler için un helvası kavurup dağıttı.1997/4 tertip askere gidecek olan Mehmetçiklere de veda gecesi düzenledi.

1997/4 Tertip Askere gidecek Mehmetçikleri dualarla uğurladılar

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Karamürsel ilçesinden vatani görevlerini yapmak üzere 1997/4 tertip askere gidecek olan Mehmetçikler için veda gecesi düzenlendi. Yöresel tabirleri ile kınalı kuzulara geleneksel olarak kına yakılma töreni icra edildi.

Askere gidecek olan Yunus Emre Çınarbaş, Osman Demirbaş, Hamit Akpolat, Mustafa Demir, Yasin Kabataş, İlyas Akbolat, Emrah Şahin, Emre Ulubaş ile Murat Ulubaş için düzenlenen veda gecesinde Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından çiğ Köfte ile ayran ikramlarının ardından bağlama eşliğinde yöresel türküler söylendi.

Dualarla askere gönderilen Mehmetçikler için düzenlenen veda gecesinde konuşma yapan Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Çınarbaş” dernek binamızı Karabali Camiinin arkasına taşıdık. Derneğimiz olarak önümüzdeki aylarda çok güzel projelere imza atacağız.1997/4 tertip olarak askere gönderdiğimiz çocuklarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Tüm vatandaşlarımıza bu büyük bayram gününde sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.” Dedi.

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı