Yalova'nın en eski organizasyonlarından biri olan Tarihi Altınova FevziyeYağlı Güreşleri’nin 111'incisi Fevziye Köyünde yapıldı. Sıcak havaya rağmen yağlı güreş severler, birbirinden zorlu mücadeleleri ilgiyle ve coşkuyla seyrettiler.

Tarihi Fevziye yağlı güreşleri Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Fevziye Köyünde gerçekleştirildi.  Fevziye Köyü Er Meydanı'nda yapılan güreşlere 45'i başpehlivan olmak üzere yaklaşık 500 pehlivan katıldı. Başpehlivanlık finalinde İsmail Balaban ile Orhan Okulu karşılaştı. Nefes kesen mücadeleyi Orhan Okulu kazandı ve 111. Fevziye Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. 111. Fevziye Yağlı Güreş Ağası Orbay Tuna, gelecek yılki güreşlerin de ağalığını kazandı. 
111. Fevziye Yağlı Güreşleri için Fevziye Köyü Er Meydanı'na; AK PartiYalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve meclis üyeleri, parti temsilcileri ile yağlı güreş severler geldi.


Fevziye Güreşlerine 500 Pehlivan Katıldı




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı