Sinem ile Marco, Artık Çok Mutlular…

Karamürselli Sinem Kılıç ile Marco Rabito Çifti Türk ve İtalyan Dostluğu’nun Simgesi Olacak..

Karamürsel’deki Sinem ve Marco’nun Düğününe başta İtalya olmak üzere Uluslar arası katılım oldu.

Karamürselli Sinem Kılıç, İtalya’da üniversite eğitimini tamamlarken öğretmeni Marco’ya aşık olmuştu. Bu aşk ilerleyen zamanlarda Sinem Kılıç ile Marco Rabito’yu evliliğe hazırladı. Geçen yıl Karamürsel’de nişan törenleri yapıldığı genç çiftin geçtiğimiz günlerde Altınkemer Kültür Merkezinde dillere destan düğünleri oldu.

Karamürselli Necmiye ve 302 Ahmet lakaplı Kıbrıs Gazisi Ahmet Kılıç’ın güzel kızları Sinem,

İtalyan Rosa Alba Rizzari ve Alessandro Rabito çiftinin oğulları Marco ile Karamürsel Altınkemer Kültür merkezinde geçtiğimiz günlerde düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftlerin kına gecesi ikamet ettikleri Karamürsel Valide Köprü Köyü’nde Ahmet Kılıç’ın evinde gerçekleşti. Yemekli ve bol müzikli kına gecesinin ardından Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğün törenine uluslar arası katılım oldu.

Düğün Törenine; Türkiye ile Yurtdışı ve Yurtiçinden işadamları, sanayiciler, profesörler, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İtalyanlar, Kılıç –İtalyan Rabito ailesi ve yakınları ile çevresi katıldı.

Her şeyin kusursuz mükemmel olduğu düğün töreni kalabalık ortamda gerçekleşti.

302 Ahmet lakaplı Kıbrıs Gazisi Ahmet Kılıç, uluslar arası tüm davetlilerle tek tek yakından ilgilenerek ev sahipliği görevini de en iyi şekilde yerine getirdi.

Sinem Kılıç ve Marco Rabito çifti düğün törenlerinde davetlilerle birlikte çiftetelli ve kasap oynadılar. Birlikte halay çekerek mutluluklarını paylaştılar.

İtalyan damat Marco Rabito da Türk oyunları olan çiftetelli, kasap ve halayı güzel oynaması davetliler tarafından gözlerden kaçmadı. Damat’ın düğün öncesi Sinem Kılıç ve ailesinden Türk oyunlarını oynama dersini aldığı öğrenildi.

Gazetemiz Muhabirini açıklamada bulunan 302 Ahmet Lakaplı Kıbrıs Gazisi Karamürselli Ahmet Kılıç” kızım Sinem Kılıç’ın Marco Rabito ile evlenmesinde, Türk ve İtalyan dostluğunun artmasına örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. İtalya dünürlerimiz, damadımız ve çevreleri ile güzel diyolaglar içerisindeyiz. Bizler sıkça İtalya’ya gideceğimiz gibi İtalyan damadımız ile ailesi ve yakınlarının Türkiye’ye gelmeleri sayesinde ülkemizin yurt dışında güzel tanıtılmasında büyük faktör olacağımız düşüncesindeyim. Düğünümüze katılan tüm davetlilere sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Gazetemiz olarak, Sinem Kılıç ve Marco Rabito çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı