Karamürsel Branda ve Tente Şirketi’nin temelleri 1996 yılının başında Karamürsel’de çadır ve branda atölyesi olarak atıldı. Bilgiye, kaliteye ve güvenirliğe vermiş olduğu önemle Karamürsel’in dışında Yalova ve Bursa Orhangazi’de şubesini açtı. Kocaeli, Yalova ve Bursa Bölgesinde faaliyet gösteren Karamürsel Branda 20 yaşını doldurdu.

Karamürsel merkezli, Kocaeli, Yalova ve Bursa Bölgesinde faaliyet göstererek bir marka isim olan kaliteden ve müşteri memnuniyetinden hiçbir zaman ödün vermeyen, garantili iş yapan Karamürsel Branda ve Tente Firmasının sahibi Şaban Tunç ile gazetemizin muhabiri görüştü.

Gazetemiz muhabirinin sorularını yanıtlayan Karamürsel Branda ve Tente Firmasının sahibi Şaban Tunç “  Yeni nesillere, sektördeki yenilikleri dış ülkelerle aynı hız ve kaliteyle hayata geçirdik.1996 yılında kurduk. 20 yıldan beri faaliyet gösteriyoruz. Karamürsel Branda ve Tente işletmemiz olarak yaptığımız tüm işlerimizde beş duyuya hitap ediyoruz.

VİZYONUMUZ

 

Biz, KARAMÜRSEL BRANDA ve TENTE SANAYİ  Şirketi olarak, yeni nesillere, sektördeki yenilikleri dış ülkelerle aynı hız ve kaliteyle hayata geçirerek ulaşma fırsatına ve sorumluluğuna sahip olduğumuz inancındayız. Daha 1996'li yıllarda, yolun başında benimsenen bu vizyon bizi 21. Yüzyıla gurur verici bir tablo yaratarak taşıdık.

 

MİSYONUMUZ

 

Titizlikle inşa ettiğimiz bu geçmişin verdiği güvenle büyüyerek yolumuza devam etmek; faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda beş duyuya hitap eden güzellikler, fonksiyonellik, yenilik ve çevreye uyumunun özenli kompozisyonlarını yaratmaktır.

 

DEĞERLERİMİZ

 

Şeffaflık, yaratıcılık, kalite, rekabetçilik, müşteri odaklılık, sorumluluk bilinci, karşılıklı saygı, güven ve adalet. " Her yeni gün, bir öncekinden daha iyi olacak " diyoruz. Tüm çalışmalarımızda müşteri mutluluğunu amaçlarken, aynı zamanda bu amacımız  taahhüdümüzdür.

 

ÜRÜNLERİMİZ

Kasetli Tente Sistemleri, Dekoratif Sabit Tenteler, Kış Bahçesi& Şeffaf Stor, Kamyonet Tente Sistemleri, Çadır Sistemleri, Raylı Tente Sistemleri, Klasik Mafsallı Tenteler, Körüklü Tenteler, Kamelya Sistemleri, Soğuk Hava Sistemleri, Tır ve Kamyon branda ve kaplamalardır.

KALİTELİ MALZEME

Karamürsel Branda ve Tente Firması olarak kaliteden hiçbir zaman ödün vermiyoruz.1.sınıf malzemeleri müşterilerimize sunuyoruz.

İthal ve yerli malzeme seçenekleri ile müşterilerimizin istediği renk ve desenlere yer veriyoruz.

Bunların dışında sanayiciler olarak fabrika ile tersanelerde de çalışma yapmaktayız.

Yaptığımız işin arkasındayız. Karamürsel, Kocaeli, Yalova ve Bursa halkının yanı sıra Fabrika ve Tersane müşterilerimize tecrübemiz ve deneyimli kadromuz ile 20 yıldan beri hizmet vermenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize Karamürsel Branda ve Tente Firması olarak sonsuz teşekkür ediyoruz ” dedi.

Karamürsel Branda’ya şahsen ulaşmak ve telefon ile bilgi almak isteyenler için iletişim adresleri;

Karamürsel Branda ve Tente;

Karamürsel Merkez: 0.262.4541170 – Yalova Bursa Yolu Üzeri Dereköy Mevkii Karamürsel / Kocaeli

Yalova Şube (1)      :  0.226.8128771- Gaziosmanpaşa Mahallesi Plevne Caddesi No:4 Yalova

Orhangazi Şube (2) : 0.224.5738394 – Muammer Aksoy Caddesi Barış Sokak No:142 Orhangazi / Bursa

Web Sitesi :  www.karamurselbranda.com

E mail: sabantunc41@gmail.com- info@karamurselbranda.com

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı