Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım İlçe Müftülüğüne bağlı Çiçek Camii Kuran Kursu öğrencilerine dondurma ikram etti.

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı karşılarında gören çocuklar sevinçlerini gizleyemeyerek Başkan Yıldırım’la sohbet etti.

 

Başkan Yıldırım çocuklara dondurma ikram ederek, “Dini eğitimimiz ve yaşantımızın temel taşlarından olan Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim okuma kurslarına katılımınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda göstereceğiniz gayretli çalışmaların meyvelerini en kısa zamanda toplamanızı diliyor ve bu öğrenim süresince vereceğiniz emeklerin Rabbimiz tarafından kat kat fazlası ile ödüllendirilmesini niyaz ediyorum. Umuyorum ki kurs süresince öğrendikleriniz hayatınızın tüm safhalarına etki edecek ve hem dünya hem de ahiret hayatınıza katkı sağlayacaktır.

 

İlçemizde elimizden geldiğinin en iyisi nispetinde her alanda hizmet veriyor isek de; insanlarımızın manevi ihtiyaçlarına, inançlarının gereği alması gereken eğitimlere de katkı sağlayabilmek bizim için çok önemli. Şüphesiz biz bunu en önemli görevlerimizden biri olarak kabul etmekteyiz.

Kurslarımızda öğreneceğiniz dini bilgileri öncelikle ailenize mutlaka aktarınız. Unutmayalım ki her Müslüman dünyayı değiştirmeye taliptir. Biz kendimizi ve ailemizi, çevremizi aydınlatabilirsek dünya aydınlanmaya başlayacaktır” dedi.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı