Gölcük Merkez'de bulunan bir bankaya silahlı soygun devam ediyor. Soyguncunun polislerle pazarlığı devam eder iken 800 bin liraya ihtiyacı olduğunu belirttiği iddialar arasında yer alıyor.

Gölcük'teki  bir bankaya henüz kimlikleri bilinmeyen kişi veya kişilerce silahlı soygun yapıldığı öğrenildi. Bankanın içerisinde çalışanların ve vatandaşların olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilerek, bankada güvenlik çemberi oluşturuldu. Ayrıca soyguncuların çarşaflı ve peçeli olduğu da belirtildi.Emniyet güçleri canlı bomba da olabileceğini ifade etti.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilerek, bankada güvenlik çemberi oluşturuldu. Ayrıca soyguncuların çarşaflı ve peçeli olduğu da belirtildi. Soyguncular araç istediği de öğrenildi. Polis caddeyi ulaşıma kapatarak herkesi uzaklaştırdı. 


Bir kişi ikinci kattan atlayarak kurtuldu, özel ekip müdahale için yola çıktı. İçerde 3 rehine kaldığı iddia ediliyor. İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, yaptığı açıklamada, "İçeride tahmini 10 kişi var. Bunlar banka çalışanları. Şu anda müzakere yapıyoruz. Soyguna benziyor çünkü paraları torbaya koymuş" dedi.

3 REHİNE BANKADAN ÇIKTI


Bankada rehin kalan Musa Mısırlıoğlu, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı, İbrahim Ulufer, avukat AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Salih Yemişçi, Belediye Temizlik İşleri Müdürü bankadan sağ sağlim çıktı. İbrahim Ulufer'in ayağının kırıldığı öğrenildi

SOYGUNCU SURİYELİ Mİ?
Soyguncunun bir kişi ve çarşaflı olduğu Türkçe'yi düzgün konuşamadığı hakkında bilgi geldi.

Ayrıntılar geliyor

SOYGUNCU SURİYELİ Mİ?
İddialara göre; soyguncu 35 yaşlarında bir Suriyeli. Çocuğunu kaçırdıkları için 800 bin lira para istiyor. Soyguncu ayrıca üzerinde bomba olduğunu iddia etti. 


GÖLCÜK ALARMDA
Öte yandan alarma geçen Gölcük Devlet Hastanesi izinli olan doktorları ve hemşireleri görevlerine çağırdı.  

Polis operasyon yapmaya hazırlanıyor.


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı