HABERİN ALTINDA KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Türkiye’ nin ilk ve tek şeffaf belediye başkanı olan Mücahit Kaçar, Tavşanlı Beldesine bugüne kadar gelmemiş en büyük hizmetleri getirmeye devam ediyor.

Tavşanlı’da Alışveriş Merkezi         

Yalova’nın Tavşanlı Beldesinde 5 yıldan beri belediye başkanlığı yapan Mücahit Kaçar, Tavşanlı Beldesi tarihinde yapılmayan tüm hizmetleri getirmeye devam ediyor.

Çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile Tavşanlı halkının gönlünde taht kuran Yalova Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar tarafından dün beldesinde düzenlenen törenle alışveriş merkezinin temeli atıldı.

Temel atma törenine, Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar ile belde halkı katıldı.

Başkan Mücahit Kaçar “ beldemize hizmet etmeye devam edeceğiz”

Temel atma töreninde konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar ” bu temeli attığımız alışveriş merkezinde toplam 100 adet işyeri var.42 işyeri Tavşanlı Belediyemizindir. Tavşanlı’ ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar Tavşanlı beldesine yapılmayan ve yapamadıkları işleri biz tek tek yaptık. Allah’ın izniyle yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Milletvekili Ahmet Büyükgümüş” Mücahit Kaçar başkanımızı gönülden tebrik ediyorum.”

Temel atma töreninde konuşma yapan Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş” Tavşanlı’ da imar durumları daha da güzelleşecek. Tavşanlı’ nın çevresi daha da güzelleşecek. Tavşanlı’ ya değer katacak bu yaşam merkezi yükselecek. Bu sadece bir iş merkezi değil, aynı zamanda alışverişlerin yapılacağı, sinema, kültürel faaliyetler ve sporların yapılacağı bir merkez Tavşanlı’ ya kazandırılıyor.

Tavşanlı Belediyemiz, bu alışveriş merkezinden inşallah yüksek bir gelir elde eder. Toplumun huzurunda Mücahit Kaçar başkanımızı gönülden tebrik ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ak Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mücahit Kaçar tarafından Tavşanlı’ ya kazandırılacak alışveriş merkezinin temel atma butonuna basıldı.

HABERİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ŞÖYLE,



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı