Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil,Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Yalova Şubesini ziyaret etti.

Doğan Çitil’e ziyarette, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, CHP Kaytazdere Belediye Meclis Üyesi Burhan Aygül’de eşlik etti.

Gazilerin sorun ve isteklerini yerinde dinleyen CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil “Gazilerimiz ülkemizin en önemli değerlerindendir. Onlar, bizler için en güç şartlarda bütün güçleri ve duygularıyla mücadele etmiş, canlarını bile vermekten asla çekinmemiş büyük şahsiyetlerdir. Gazilerimize verdiğimiz önem aslında kendi kendimize verdiğimiz öneminde aynasıdır aslında, şehit ve gazilik mertebesinin ulviyetine inanan her Türk insanı, bu vatan evlatlarının her zaman yanında olmuş olmaya da sonsuza dek devam edecektir. Gazilerimize mutlaka yerel belediyelerde sahip çıkmalıdır.” Dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner, CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil ve heyeti tarafından yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını ifade etti.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı