Kocaeli ve  Yalova ya yarın kar geliyor. Perşembe gününe kadar da kar yağışı devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, vatandaşları bölgemizi etkisi altına alması beklenen yoğun kar yağışına karşı uyardı.

Kocaeli İtfaiyesi, Meteoroloji  Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgiler doğrultusunda şehir genelinde yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı kent sakinlerini uyardı. Alınan son hava tahminlerine göre ülke genelindeki soğuk hava dalgası Kocaeli genelinde de etkili olacak. 5 Şubat Pazar günü akşam saatlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 6 ila 8 derece altına düşmesi sonucunda şehrimizde karla karışık yağmur ve yüksek bölgelerde kar yağışı bekleniyor. Yağışlı havanın 9 Şubat Perşembe gününe kadar aralıklı olarak devam edeceği tahmin ediliyor.

Kar yağışının başlaması ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüzlerce personel ve aracıyla vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için 24 saat mesai yapacak. Büyükşehir İtfaiyesi, kar yağışının yaşandığı günlerde vatandaşların mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, trafiğe çıkacak olan araçların zincir, takoz ve çekme halatlarını yanlarında bulundurmalarını, oluşabilecek kaza ve mahsur kalma durumlarında Acil Çağrı Merkezi 112’yi aramaları konusunda uyarıyor.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı