Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir tarafından Karamürsel‘de üye sayısını artıran Ak Kadınlar adına Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Mevlüde Şahin‘e plaket takdim edildi.

Gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Ak Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Av.Mevlüde Şahin “AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları olarak üye yapma çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ediyoruz.

Teşkilatımızın her kademesinde görev alan Ak Kadınlarımız ile birlikte ilçemizde üye seferberliği başlatarak üye sayılarımızı yükselttik.

Bizler Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu "GÖNÜL SEFERBERLİĞİ" yeni üye çalışması kapsamında çalınmadık kapı, dokunulmadık gönül bırakmadan üye çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Büyük bir aile olmanın gururu ve mutluluğu ile,  bu birlikteliğin oluşmasında emeği geçen, alın teri döken, kapı kapı dolaşan tüm teşkilat mensuplarımıza, kapısını çaldığımızda Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimizde kapısını sonuna kadar açan ve evine buyur eden hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı