Karamürsel Belediyesinden şikayetçi olan Kayacık Mahallesi 208.Caddesinde ikamet eden mahalle sakinleri “iki yıldan beri çamur içinde yaşamaktan bıktık. İnsan gibi yaşamak istiyoruz, Çamur içinde değil! “ diyorlar.

Gazetemizin whatsapp ihbar hatlarına fotoğraflar ile gönderilen mesajda mahalle sakinleri “

Karamürsel İlçesi Kayacık Mahallesi 208. Cadde  No:22’de bulunan Panorama Karamürsel Evlerinde ikamet etmekteyiz. Sitemizin belediyeye ait iskan ödemeleri ve kontrolleri tamamlanmasına rağmen sokağımızda altyapı ve üst yapı çalışmaları yapılmamıştır. Geçen kışta bu konuda çok mağdur olduk ve çamur içinde geçirdik.

 İskan işlemlerimizde tamamladığı için yolumuzun alt yapı ve üst yapı imalatlarının yapılmasını talep ediyoruz. Vergimizi ve iskan ödemelerimizi yaptığımız Karamürsel Belediyesinden  hizmet olarak sokağımıza parke yada asfalt yapsınlar ki, çamurdan kurtulalım. Gelip sadece mıcır taşı dökmesinler. Dökülen mıcır taşı birkaç gün içerisinde çamurun içinde kayboluyor. Karamürsel Belediyesine bu konuda yaptığımız şikâyetler dikkate alınmamıştır.

Karamürsel Belediyesi sokağımıza parke taşı döşemeyecekse veya asfalt yapmayacaksa bize söylesin. Ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden ya da Yalova nın Kaytazdere Belediyesi ile Altınova Belediyelerinden hizmet isteyelim” diyorlar.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı