Yalova’nın Kaytazdere Beldesi’nde bulunan Saralkent Plajına Mavi Bayrak çekildi

Avrupa’da 30 ülke olmak üzere dünya çapında toplam 45 ülkede uygulanan Mavi Bayrak Programı ile çevre ve deniz temizliğine sahip plajlara çevre ödülü veriliyor. Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı tarafından yürütülen bu programın Türkiye temsilciliğini Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) yapıyor.

Kurban Bayramı tatiline girmeden hemen önce sevindirici bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz dönemlerde Mavi Bayrak’a sahip olsa da bu unvanı elinden alınan Kaytazdere Beldesi’ndeki 200 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde olan Saralkent Plajı’na gerçekleştirilen törenle tekrar Mavi Bayrak asıldı.

Programa Yalova Valisi. Dr. Hülya Kaya, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Genel Müdürü Almıla Kından Cebbari, Garnizon Komutanı Deniz Albay Cenk Topuz, Altınova Kaymakamı Halil ibrahim Kazar, Jandarma Komutanı Fırat Zorlu, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Altınova CHP İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Altınova Belediye Başkanı, Yasemin Fazlaca, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Kaytazdere halkı geniş bir katılım sağladı.

Törende Kaytazdere Belediyesi Kültür Sanat Derneği öğrencilerinin keman dinletisi gerçekleştirdi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, bu önemli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Yalova protokolünden isimlere teşekkür ederken, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olanlara şükranlarını sundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı