E-POSTA : ugurgencer4134@gmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Bu sözler AK Parti aday adaylarının kulağına küpe olsun

Makamlar huzur verir, hizmet etmeyi bilene,

Makam gücü mutluluk verir, yardım etmeyi gönülden sevene,

Makamlar sadece tek kişinin gücü değil, ekip olarak kişilerin gönül bağı kurduğu bir gücün eseridir.  

Makamda gücü kendinde bulanlar kalıcı değildir. 

Emanet makamlara gelenlerinde emanete ihanet etmemeleri gerekir. 

Bugün Belediye Başkanlığı makamında olanlar önce Rabbimin sonra AK parti'nin gücü sayesinde o koltuklarda oturarak itibar sahibi olduklarını unutmamalıdırlar. 

Kimse bulunmaz hint kumaşı da değildir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara’da Altındağ Kültür Sarayı’nda düzenlenen Yerel Seçim Öncesi Teşkilat, Aday ve Aday Adayları Buluşma Programında yaptığı konuşmalar daha dün aklımızdadır. Bizim aklımızda olanlar aday adaylarının ve AK Parti çatısı altında olan A'dan Z'ye  herkesin kulağına küpe olmalıdır.  

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı konuşmada üzeri fosforlu kalemle işaretlenmesi unutulmaması gereken bazı satır başları.

*Millet bize oy vermeye mecbur ve mahkûm değildir. Tam tersine biz her yaştan, her kesimden insanla kurduğumuz gönül bağıyla, projelerimizle, yaptığımız hizmetlerle, duruşumuzla bu oyu hak etmeye mecburuz.

*AK parti'de her görev bayrak yarışı olarak görülür. Bu bir devir teslim sürecidir. 

*Milletin verdiği yetkiyle, milletin sağladığı imkanlarla yapılan hizmetlerin kerametini kendinde görenlerin bu çatı altında kalma şansları hiç yoktur.

*Aday olamayan ya da istediği yerden aday olamayan kardeşlerimin nazlandığı haberlerini alıyorum. AK Parti’liye bu yakışmaz.

*Cumhur ittifakında kimse çizgimizin dışına çıkamaz. Cumhur ittifakının gereği neyse tüm arkadaşlarımız, tüm teşkilatlarımız buna uymalıdır.

*Cumhur ittifakının ruhuna herkes uymalı. Uymayanlar kusura bakmasın istirahate alırız.

*AK Parti'de 'ben' yok 'biz' var. Kim millete tepeden bakarsa, bilesiniz ki; biz onlarla aynı yolda yürümeyiz. 'Zaten belediye başkanı oldum. Kimse 5 yıl bana karışamaz.' Yok öyle. O devir geride kaldı.

*AK Parti halen dimdik ayakta ise bunu hizmet siyasetinden asla ayrılmamasına borçludur. 

*Cumhur İttifakı'nın amacı seçim kazanmak değil, ülkemizin istiklal ve istikbalini garanti altına almaktır. Cumhur ittifakı uzun bir yolculuktur. Bu yolculukta birbirimizi kıramayız. Dayanışma içinde olacağız. Cumhur ittifakının ruhuna herkes uymalı. Uymayanlar kusura bakmasın, istirahate alırız.

Önümüzde çok uzun bir süreç kalmadığından  sadece birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını aday adaylığı,adaylık,başkanlık yarışından önce ülkemizin istiklal ve istikbalini garanti altına almak adına dayanışma içinde olunması gerektiğine dikkat etmek gerekir. 

Aday adayları içinde Genel Merkez'in ince eleyip sık dokuduğu uygun gördüğü isimler kim olursa olsun alınganlıklar,küskünlükler, gruplaşmalar olmadan tek yumruk olmak adına mücadele etmek esastır. Başarıya ulaşmak için kişilere bağlı değil birlik ve beraberliğe bağlı el ele vererek sevgi ve kardeşlik içinde hareket etmek başarıya götürür. Aksi halde bulunduğunuz yerden AK Parti Genel Merkez'e defalarca gidip bol resim çektirmek, telefonlara sarılmak,aday kim olacak merakı hüner değil bana göre kişisel gövde gösterişidir. 

Yerelden Ulusala..

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı