E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Seçimin Nabzı Gazetemizde “ Kocaeli ve Yalova Bölgesi Karamürsel Aktif Haber Gazetesinde Atacak..

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler öncesi tüm siyasi partiler de heyecan başladı.

Bazı partilerde belediye başkanlığına aday adayı başvuruları başladı. Bazı Partilerde aday adayları başvurularını yakın bir zaman da almaya başlayacak.

Belediye Başkan Aday Adaylarından sonra Büyükşehir olmayan kentlerde İl Genel Meclis Üyelikleri, diğer şehirlerde belediye meclis üyeliklerine aday adaylık başvuruları başlayacak.

En son olarak da köy ve mahalle muhtarlıklarına adaylık başvuruları yapılacak.

2014 Yılında yapılan yerel seçimlerden  2019 yerel seçimlerinin daha çok heyecanlı geçeceğini tahmin ediyorum.

Tarafsız gazetemiz ve tarafsız gazeteci ekibimiz ile tüm siyasi partilerin, gerek belediye başkanlığına aday adaylığı,belediye meclis üyelikleri ile il genel meclis üyelikleri ve muhtar adaylarına ait haberleri,son dakika gelişmeleri,fısıltı gazetelerinden siyasi kulislerine kadar KOCAELİ VE YALOVA BÖLGESİ Karamürsel Merkezli KARAMÜRSEL AKTİF HABER GAZETESİ olarak hem yazılı basınımızla hem de gazetemizin www.karamurselaktifhaber.com  internet sayfamızla başta Karamürsel olmak üzere,Kaytazdere,Altınova,Subaşı ve Tavşanlı halkının sesi kulağı olacağız.Tüm adayların çalışmalarını tarafsız gazetecilik görüşümüzle basın yayın ahlak kurallarına uygun haberleri yayınlamaya devam edeceğiz.

Ve bu arada

Yazılı gazetemiz ve internet gazetemiz hariç belediye başkanlarının ve belediye başkan adaylarının çalışmalarını ve projelerini yansıtan dergi de çıkartmayı hedefliyoruz.

30 yıllık gazetecilik tecrübem ile 2 adet Ahmet Öz facebook sayfamda 10 bin kişi, Karamürsel Aktif Haberin Resmi Facebook sayfasında da 10 bin takipçimiz olmak üzere soysal medya hesaplarımızdan facebook sayfalarımızda beni ve gazetemizi takip eden 20 bin kişi ile de seçim haberlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberlerimizi sadece soysal hesaplarımızda bizleri takip eden 20 bin değil, halka ve esnaflarımıza dağıttığımız yazılı basınımızı da katarsak 50 bin kişiye ulaştırmanın da her zaman gururunu yaşıyoruz.

Halkımız ve okuyucularımız, eğer Karamürsel Aktif Haber Gazetesinde bir haber varsa kesin doğrudur, Ahmet Öz yazdıysa doğrudur, kelimelerini kullanmaları, bizlere duydukları güvenin sonsuz olduğunu sıkça vurgulamalarından dolayı ayrı bir haz ve mutluluk duymaktayız.

Tüm siyasi partilere, aday adaylarına, adaylara şimdiden seçim yarışında başarılar diliyorum.

Adaylara Tavsiyem,

Seçim heyecanı esnasında rakiplerinize karşı heyecanlanarak söyleyeceğiniz sözlere lütfen dikkat edin.

Şunu da unutmayın ki, seçim bir gün bitecek ve sonrası birbirlerinizin yüzüne bakacak haliniz olsun.

Şimdilik hoşça kalın..

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı