E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Yalancı, Namert Birisi Kendisini Fasulye gibi nimetten sayıyor

Karamürsel’de gazeteci diye geçinen Ercan Buber,kendini fasulye gibi nimetten sayıyor..

Ercan Buber, Sen Kimsin Ya?

Sen Gazeteciliğin “G”sini bilmeyen kara cahil bir insansın.

Kendini fasulye gibi nimetten sayıyorsun.

Ercan Buber, sen benim tırnağım bile olamazsın.

Ercan Buber, benim adımı kullanarak kendi reklamını yapma..

Senin gittiğin bu yollardan ben yıllar önce gittim. Şimdi de geri dönmeye başladım.

Senin yaşın kadar gazetecilik mesleğimde bilgi ve tecrübem var.

Ercan Buber, Gazetecilik mesleğimdeki bilgi ve tecrübelerimin ışığında senin tükürüğüm ile Karamürsel ilçesinde boğarım.

Sen Kimsin Ercan Buber,

Rize ve Hendek’ten Karamürsel ilçesine geldin. Burada birkaç tanıdığın arkadaşın ve dostundan başka bir kimsen yok.

Dağdan gelip bağ daki ni neden eleştiriyorsun?

Yazılarında benim ismimi neden kullanıyorsun?

Sen Kimsin Ya!

Sen benimle dans edemezsin.

Sen, Karamürseli ve halkını hiç tanımıyorsun.

Senin borun, Rize ve Adapazarı Hendek’te çalar.

Her horoz kendi çöplüğünde öter.

Ey Ercan Buber, Sen benim ile âşık atamazsın.

Ey Ercan Buber, sen benimle dans edemezsin.

Ey Ercan Buber, hayatın boyunca benim kariyerime ve mesleki bilgilerime ulaşamazsın.

Ne den mi?

Sen, Kara bir cahilsin, sokak ağzıyla konuşan, yazan bir insansın. Yalancının önde gidenisin.

İnsanlıktan nasibini almamış, üçkâğıtçı, yalancı bir kişisin.

Yalanlarını kamuoyuna dökelim;

Değerli okuyucularım, bir insan çok doğruluktan, çok namustan bahsediyor veya kaleme alıp yazıyor ise, yazdığı veya söylediği gibi doğru, dürüst ve namuslu insan değildir.

Ercan Buber, kendisine ait haber sitesinde her yazdığı yazılarda dürüstlükten, namustan, şereften bahseden yazılar yazmaktadır.

Ne kadar doğrucu olduğunu ne kadar doğru olduğunu hep birlikte görelim.

Ercan Buber, Üniversite Mezunu mu? Değerli okuyucular siz kararınızı verin…

Ercan Buber şahsı Facebook sayfasında Tahsilini Kocaeli Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunu diye yazıyor.

Ercan Buber,   özellikle kaymakam ve vali gibi mülki idare amirleri yetiştiren kamu yönetimine ve mezun olan öğrencilerine hakaret etmiş oluyorsun.

Gazete ve internet sitesinde yazdığın haberler ve köşe yazılarında kullandığım kelimelerle yazdığın cümleler, üniversitesi mezunu gibi değil, ilkokul mezunu seviyesindedir. Yani mürekkep yalamış bir insanın yazamayacağı, cümle düşüklüklerinin olduğu, kara cahil, sokak fedailerinin kullandığı, abuk supuk yazılarını gören cümle âlem sana gülüp geçiyorlar.

Karamürsel’de seni 4 kişi haricinde kimse dikkate almıyor.  Seni adam yerine koymuyorlar. Sana kimse inanmıyor.

Sevgili okuyucular, Ercan Buber’in haber sitesini açın içinde haberleri ve Ercan Buber’in yazdığı köşe yazılarını bir okuyun ki, ondan sonra Ercan Buber’in Kocaeli Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun olup olmadığını sizler karar verin…

Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık A.ş.

Değerli okuyucular, bir üst satırda yazılı şirket A.ş’ ünvanı Ercan Buber’in internet sitesinde yazıyor.

Böyle bir şirketin varlığını bir kaleme alalım.

Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık diye vergi mükelleflik vardır. Sıradan basit bir esnaf olarak Karamürsel Esnaf Odasına kayıtlıdır.

Esnaf Odasına ve Karamürsel Vergi Dairesine ve Savcılığa müracaatlarını benim sayem de yaptılar.

Haklarında korsan yayıncılık yapmaktan suç duyurusunda bulunduğum için kendilerini kurtarmak için yapmışlardır. Çünkü benim müracaatımdan sonra resmi evraklarının aldığı tarihler elimde mevcuttur.

Bir de zatı muhterem,

Bizim şirketimiz 2 yıl önce kurulmuştu. diye köşe yazısından halka yalanlar sıktı.

Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan iki hafta sonra mevkude sözleşmesini yaptığına dair elimde resmi evrak bulunmaktadır.

Yani basın medya kuruluşu olduğunu 2 yıl önce kurduğu hakkında yazdığı köşe yazısı, resmen bir yalandan ibarettir.

Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık A.ş.adı altında Türkiye hudutları içerisinde faaliyet gösteren hiçbir ticaret odasında kayıt rastlanmamıştır.

Ne den mi?

Bu şirket hayali bir şirkettir.

A.Ş.( Anonim Şirketi ) değildir.

Ercan Buber’in şirketinin sonundaki A.Ş. ( Anonim Şirketi değil olsa olsa bir bayan ismi Ayşe olur )

Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık A.ş. resmi olsa,

Kocaeli veya başka illerde ki ticaret odalarında kaydı olur. Yine Ticaret Bakanlığında kaydı olur. Faaliyet Belgesini ve çalışma belgesini ilgili ticaret odasından alır ve Karamürsel Esnaf Odasında kaydı olmaz.

Çünkü, Ltd,A.Ş., gibi şirketler,esnaf odalarına kayıt olamaz.Tacir ünvanı ile Ticaret odalarını kayıt olur.

Ayrıca Şirketlere ait fatura gibi tüm resmi evrak, banka hesaplarından tutun. Her şeyde direk şirket ismi yazar. Ercan Buber veya kardeşinin ismi yazmaz.

Şirketin Yönetim Kurulu, Noter’de kurularak yetkilendirilir. Şirket ortakları birbirlerine yetki oranlara göre vekâlet vererek şirketi yönetirler. Şirket adına her işlem vekâlet ve görev esasına göre yürütülür.

Ercan Buber, medya şirketinin sonundaki A.Ş.( Anonim Şirketi) kelimesi fazladan yazılmış, Yani resmi olarak yoktur. Yani Ercan Buber’in Şirketi diye bir şirket resmiyette yoktur.

Ercan Buber’in internet sitesinin gerçek resmi ünvanı Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık’tır. Sonunda A.Ş. kelimeleri yoktur. Bu yüzden Karamürsel Esnaf odasına kayıtlı basit bir esnaftır.

Basit esnaflığı kabullenemeyen ve köşe yazılarında Türkiye genelinde Kıbrıs olmak üzere bir sürü şirketi varmış diye yazmaktadır. Yazdığı bu yazılar kendini zengin bir işadamı olarak halka göstermek ve halkı kandırmaktan başka bir şey değildir.

Veya kendisini hayal dünyasında görüp şirketi varmış gibi hayal kurup, bu hayallerini halka aslı var gibi yansıtmaya çalışarak hayallerini gerçekleştirmek veya egosunu tatmin etmekten başka bir şey değildir.

Gelelim Ercan Buber’in köşe yazısında kendi şirketlerine ait faturanın resmini belge olarak koymuş. Bak demiş sen benim hakkımda korsan olduğumu ve şirketiminin hayal olduğunu söylüyormuşum, Bu resim ispatımdır diyor.

Ercan Buber, çok çocuksu hesapların peşindesin. Kendini kanıtladığın, Şirketim var dediğin o fatura koçanına ait resminde yalan söylediğini tüm kamuoyuna kendin sundun.

Ercan Buber, O fatura koçanındaki resimde Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık ünvanı ile kardeşin Uğur Buber’in ismi yazıyor. Aynı unvan savcılık mevkude sözleşmesinde de yazıyor.

Çok Akıllı, Doğrucu, hiç yalan söylemeyen Ercan Buber, resimle  bana sunduğun fatura koçanında güya şirketin diye yazılı Buber Group Basın Yayın Danışmanlık İnternet Gazeteciliği İnternet Reklamcılık’ın sonunda A.Ş. ( Anonim Şirketi) ünvanı yazmıyor. Resmi faturalarda Gerçekten Şirketin sadece ismi yazar. Ercan Buber veya Uğur Buber diye bir isim yazmaz. Kardeşim….

Ercan Buber, sen şirket değil, düz bir esnafsın.

Millete ve bana yazılarında birden fazla şirketler grubum var diye işkembe den sıkma…

Bu sana yazdığım ve yazmak zorunda kaldığım son yazımla herkes senin ne kadar yalancı olduğunu anlayacak.

Ercan Buber’in idealleri arasında gerçekten şirket sahibi olmak ve zengin iş adamı olmak isteği var ki,

6 ay Karamürsel ilçesinde haftalık bir yerel gazete çıkarttı.

Bu gazetede yazılan haberler evlere şenlik idi. Mahalle ağzı konuşmalar ve hayali sanal masallar yazıyordu.

 Ercan Buber’in çıkarttığı bu gazeteyi görünce inanin ki, gazetecilik mesleğimden soğudum.

Türkiye tarihinde bugüne kadar çıkan ilk ve rezil gazete olma yolunda guinness rekorlar kitabına kötü örnek olacak seviyedeydi.

Ercan Buber, bu gazeteyi yaklaşık 6 ay boyunca haftalık olarak çıkarttı. Bu gazeteyi kendisi çalışarak çıkartmadı. Yine Karamürsel’de tanıdığı arkadaşlarının sahibi olduğu şirketinin çekleri ile Ercan Buber gazetesini çıkartmıştır.

Ercan Buber, kendi parası ile bir gazete çıkartacak adam değildir. Bir arkadaşına ait şirketinin çekleri ile yapılan sponsorluk neticesinde 6 ay Karamürsel ilçesinde gazete çıkarttı.

Ya sana ne diyeceksin.

Ya banane diyeceksiniz…

Gazeteyi çıkarttığı ve sponsorluğu yaptığı bu inşaat şirketinin çeklerini gazete matbaasını verir iken Ercan Buber, bu çekler, bu inşaat şirketi benim diyerek karşı tarafı kandırmış.

Allahım,Ercan Buber’e çok para ver.Ercan Buber'in gerçekten bir şirketi veya birden fazla şirketleri olsun.

Ercan Buber’in idealleri gerçekleşsin diye yatıp kalkıp Allaha her daim dua ediyorum.

Allahım, bir an evvelsi Ercan Buber’e çok paralar ver de idealindeki ve hayallerini süsleyecek şirketlerini kursun.

İnanın ki, cani gönülden çok istiyorum.

Allahım ,Ercan Buber’e benim bıraktığım ulusal haber ajansını almayı nasip etti.

Bizim Ercan Buber’e, sadece DHA, İHA gibi haber ajansları yetmez. Habertürk, Türkiye’de yayınlanan tüm ulusal gazete ve tv, ayrıca dünya’da yayınlanan tüm gazete, tv,dünya ajanslarının temsilciliklerini ve muhabirliklerini en kısa zamanda Ercan Buber kardeşime vermeyi Yüce Allahım nasip et.

Allahım, dualarımı bir an kabul et. Ercan Buber, sadece Türkiye değil tüm dünya basın medya kuruluşlarını temsilciliklerini ver ki, Ercan Buber, Karamürsel ilçemizi Tüm dünyaya tanıtarak faydalı bir iş yapsın yarabbim.

Değerli okuyucularım,

30 yıldan beri basın sektörü içerisindeyim. Askerlik öncesi bile ticaretle hem uğraşıyordum hem de gazetecilik-muhabirlik yapıyordum. Marmara Depremi sonrası ortak olduğum bazı işletmelerde zarar etmemiz nedeniyle ticaret hayatını ara vererek İtimat A.Ş.’ne girdim.11 sene 3 ay hem muhasebe hem de depo sorumlusu olarak görev yaptım. İtimat A.Ş.’nde çalışırken boş zamanlarımda çeşitli gazetelere ve ajanslara muhabirlik yaptım. Daha sonra’da emekli hayatıma yatırım yapmak için       İtimat A.Ş.’de çalışırken bankalara ve çevreme borçlanarak şimdiki sahibi olduğum gazeteyi kurdum. 4 yıl önce büroyu açarak faaliyete eşim ile birlikte başladık.

Gündüzleri İtimat A.Ş.’de geceleri de gazetemde çalıştım. İki işi yürütürken sağlığımı kaybetmeye başladığımda sadece gazetemde çalışma kararı aldım.

Eşim ile birlikte 4 yıldan beri gazetemizi yürütmeye çalışıyoruz.

Biz, Karamürsel’de gazeteden kurmadan önce ilçemizde yazılı basın olarak çıkan bir gazete bile yoktu.

4-5 bin nüfusa sahip olan Altınova ilçesinin bile bir gazetesi vardı. Allah’ım bize nasip etti. Karamürsel ilçesinde 4 yıldan beri gazete çıkartıyoruz.

Gazete çıkartmak, gazete sahibi olmak kadar zor bir şey olmadığını yaşayarak öğrendim.

Gazetenin ticaretini yapmak, işyerinin masrafını çıkartmak ve ailenin geçimini sağlamak gerçekten çok zor iş.

30 yıl boyunca ulusal tv kanalları, haber ajansları yine ulusal gazeteler ile Kocaeli Bölgesinde günlük çıkan bir çok bölgesel gazetelerde Karamürsel Muhabiri olarak görev yaptım.

30 seneden beri gazetelere ve ajanslara haber yazdım ama para kazanamadım.

En son çalıştığım ulusal haber ajansın Karamürsel Muhabirliğini 5 yıl yaptım. 31 Aralık 2015’te beş yıllık sözleşmem dolunca yenilemedim. Bu haber Ajansının Karamürsel Muhabirliğini benden sonra  Ercan Buber Kardeşim almıştır.

 Ulusal haber ajansı, 5 yıl boyunca bana ne kadar para verdiğini  söylersem gülersiniz.

Ulusal haber ajansı, koskaca bir yıl boyunca 150 lira banka hesabıma para yatırdı. Yani yıllık haber yazma 150 lira idi. Aya vurduğunda 12.50 kuruştu.

Bir de o banka şubesi, o ulusal haber ajansının hesabıma yatırdığı paradan banka hesap işletim ücreti olarak yıllık 60 lira kesince elime bir yıl boyunca yazdığım haberler karşılığı 90 lira geçti.

Ulusal haber ajansların hepsi, ilçelerdeki muhabirlerle sözleşme yaptıktan sonra böyle komik primler verir.

Ercan Buber gibi vatandaşlar, her gün yazdığı yazılarda efendim ben şu ulusal haber ajansının temsilcisiyim. İşte ben büyük gazeteciyim diye yazmaları ne kadar komik bir durum olsa gerek..

Ben de Ercan Buber gibi gençtim. Bir sürü Tv. Kanalları ile Ulusal haber ajanslarında ve ulusal gazetelerde yazdığım haberlerde adım yazılınca mutlu olurdum ama para kazanmazdım. Sadece haberlerin altında ismimi ve soyadımı görmenin sevincini yaşardım.

Gelelim Kocaeli’ndeki bölgesel gazetelerde, Karamürsel Muhabirliğini yaptığım zamanlar her gün 5-6 haberim ismimle gazete de çıkıyordu. Ay sonunda zar zor 50 veya 100 lira gibi komik rakamlarla para alırdım.

Gerek ulusal basın ile bölge gazetelerinde ilçe muhabirlik bedelleri yine eskisi gibi komik rakamlardan ibarettir.

Yaşım 49, artık dünyaya bakışım değişti. Bu yaştan sonra ulusal haber ajanslarında veya bölgesel gazetelerde çıkan haberlerimin altında ismin yazsa ne olur? Yazma sa ne olur?

Allah bağışlasın, iki çocuğum var. Bu yaştan sonra çocuklarımın geleceği için çok çalışıp çok para kazanmam lazım. Sadece ismim çıksın ama para kazanamayın gibi bir düşüncem olamaz.

Bu yüzden Ercan Buber’e diyorum ki, gençliğimde senin gittiğin bu yollardan ben de gittim. Artık o yollardan geri döneli uzun yıllar oldu.

Bütün dünyanın haber siteleri, ulusal haber ajansları, ulusal gazeteler ile ulusal tv.lerin Karamürsel Muhabirliği senin olsun. Hiç gözüm yok. Ben çocuklarımın geleceği için paralı işlerin peşindeyim.

Ben yıllarca egomu tatmin ettim. Yıllarca ulusal ve bölgesel gazetelerde binlerce yazdığım haberlerin altında adım yazıldı. Ben bu konuda her şeye doydum. Hevesim de kalmadı.

Biraz da sen doy..Ercan Buber....Egolarını tatmin et. Ercan Buber,

Gazetemi 4 yıl önce kurar iken yaptırdığım tabelalar de gazetemin ismi ile o zamanlar çalıştığım ulusal haber ajansının ismini yazdırmıştım.

31 Aralık 2015’ de ulusal haber ajansı ile yollarımı ayırdım. Tabelamda o ulusal haber ajansının logosu hala vardır. Yeni taşındığım işyerimizde ise 4 yıl öncesi yaptırdığım eski tabelaları geçici olarak kullanmaktayız.

Ercan Buber kardeşim benim eski tabelalarım da eski çalıştığım ve şimdi  de onun çalıştığı haber ajansına ait logosunun bulunmasından rahatsız oluyormuş.

Ercan Kardeşim, Ağustos 2017’ de Allah kısmet ederse ilk emekli maaşımı devletten alacağım.

2017’nin yaz ayında eşimle ve benim gazetecilik alanımızda farklı projelerimiz bulunmaktadır.

İşte o zaman gazetemizin ismi de değişecek. Yeni tabelalar yapılacak.

İşte yeni yapılacak o tabelalarda gazetemiz dışında hiçbir ulusal haber ajansının ismi ve logosu olmayacak bu konuda rahat ol.     Geceleri de iyi uyu..

Ya Ercan Buber Kardeşim,

Senin İznik Yolu Rauf Denktaş Bulvarındaki Gazete ofisindeki camlar olmak üzere gazetenin veya haber sitesinin ismi, logosu veya tabelası neden yok?

Dışarıdan bakıldığında gazete ofisi olarak gözükmüyor. Tabela yok. Camlar da gazete veya internet sitesinin ismi yazmıyor. Bu yüzden Karamürsel halkı size ulaşamıyormuş.

Sana tavsiyem, yakın zamanda gazete ofisine tabela yaptır ki, vatandaşlar size rahatça ulaşabilsin.

İnsanlık hali, ya paran yoksa? Ahmet Abin ölmedi daha yaşıyor, Gazete ofisinin camlarına yazı da yazdırırım, tabela da taktırırım, totem bile cebimden para vererek yaptırırım.

İnsanlık ölmedi. Ercan Buber Kardeşim,

Yani büyük olmak ağabey olmak kolay mı kardeşim?

Ercan Buber,

Bir daha benim ismimi kullanarak hiçbir şey yazma, kendi yoluna bak.

En güzel, en mutlu ve en başarılı günler senin olsun.

Sevgili okuyucularım sizlerden özür diliyorum.

Böyle bir yazı yazarak bir şahsiyetsiz kişinin seviyesine inmenin bana yakışmadığını çok iyi biliyorum.

Mecburiyetten zorunlu olarak yazmam gerekmiştir.

 Kalın sağlıcakla…

 AŞAĞIDAKİ ERCAN BUBER'İN HAYALİ ŞİRKET FATURASINA BİR BAKIN.
BİR DE HAYALİ ŞİRKET FATURASININ UTANMADAN RESMİNİ BANA GÖNDERMİŞ.
ŞİRKETLER TİCARET ODASINA KAYITLI OLUR.
ALTTAKİ RESİM DE FATURA DA KARAMÜRSEL ESNAF ODASINA KAYITLI YAZIYOR
FATURA DA ÜNVAN KISMINA BİR BAKIN A.Ş. DİYE BİR ŞİRKET İSMİ YAZMIYOR.
FATURALARDA SADECE ŞİRKET İSMİ YAZAR- UĞUR VEYA ERCAN BUBER GİBİ İSİMLER YAZMAZ
LÜTFEN ALTTAKİ, SÖZDE ERCAN BUBER'İN  SAHTE ŞİRKETİ FATURASINI BİR İNCELEYİN

 

 

 

 

 

 

 

 




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı