E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Karamürsel’in Merkezi ile Mahalleleri’nde Neden Polis Görünmüyor?

Karamürsel halkı tarafından son birkaç aydan beri dile getirilen sorunları bu köşemde paylaşacağım.

Özellikle Karamürsel’in merkezi, Ereğli ve Dereköy Mahallelerinde polis memurları ile polis otolarını göremediklerini dile getiren ilçe halkı, can ve mal güvenliklerinin tehlike altında olduğunu düşünüyorlar.

‘Eskiden sıkça görünen polis memurları ile polis araçları ne oldu da birden bire kesildi?’ diye sitem eden halk şaşkınlık içinde..

Ereğli Kumyalı Mevkiinin bonzai, uyuşturucu madde alan gençler tarafından istila edilmesi sonucu her gün vukuatların artması nedeniyle çevre sakinleri,  polise sıkça ihbarlar da bulunduklarını dile getiriyorlar. Emniyet tarafından çevre sakinlerine polis sayısının yetersiz oldukları söyleniyormuş.

Karamürsel ilçe emniyet müdürlüğü ile polis merkezinde polis sayısı yetersiz ise;

Karamürsel Kırahmetoğlu Mevkii D-130 Karayolunda yolun iki tarafında bulunan güvenlik noktasında üç polis otosu ile 10’un üstünde polis memuru neden 24 saat görev yapıyorlar?

Ayrıca Kocaeli Merkezi’ndeki demokrasi nöbetlerinde ve geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanımızın Annesinin Hereke’de ki cenaze töreninde Karamürsel’de görev yapan polis memurlarını gördüklerini dile getiren Karamürselliler, ilçenin polis sayısı az ise;  Karamürsel’in Kırahmetoğlu Nöbet Noktasında sayıları fazla olan polislerimiz ile Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde ilçemizde görev yapan polislerimizi neden görüyoruz?

 Kocaeli Emniyet Müdürü, Karamürsel Kaymakamlığı ile Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yukarıda yazılı olan 3 sorunun acilen cevaplanması ve kamuoyuna açıklanmasını Karamürsel halkı istiyor…

Bir de egzoz seslerinden şikâyetçiler.

Motosiklet ile özel otoların egzozlarına parça takılması sonucu gecenin geç saatlerinde bu araçlardan çıkan sesler ile uyku esnasında olanların irkildiklerini ve rahatsız olduklarını dile getiren Karamürselliler, emniyet güçlerinden bu vakalara da bir çözüm bulunmasını istiyorlar.

Halkımızın ve okuyucularımızın Kurban Bayramını Kutlar, mutluluk ve esenlikler dilerim.

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı