E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Halkın sorunlarını takip etmeye devam ediyoruz

Gazetemizin merkezi Karamürsel olmak üzere, Kaytazdere, Altınova, Subaşı, Tavşanlı halkından gelen sorun ve istekleri takip ediyoruz. Bu sorunları ilgili ve yetkili mercilere taşıyoruz.

 Halkımız, kesinlikle bu konuda şüphe duymasın.

Bizler, gazete ve gazeteci olarak halkımızın sesi, kulağı ve gözüyüz. Mutlaka halkımızın sorunlarını çözmek için görev yapıyoruz. Gazeteci olarak halkımıza en güzel hizmetleri vermek ve verilmesini sağlamak asıl görevlerimizin arasındadır.

Özellikle gazetemizin çizgisinde siyaset değil, hizmet vermek ve verilmesine yardımcı olmak üzere yetkililerle halkın arasında aracılık eden bir köprüyüz.

Kaytazdere ile Subaşı’na yeni spor tesisleri

Altınova ilçesinin Kaytazdere ile Subaşı Beldelerine geçtiğimiz haftalarda belediyeler tarafından fitness spor salonları kazandırıldı. Adeta belediyelerin halkına hizmet verme yarışında olmaları sebebiyle halka en güzel hizmetler gelmeye devam ediyor.

Sağlam kafa sağlam vücutta olur düşüncesiyle Kaytazdere ve Subaşı Beldelerinde açılan fitness spor salonlarına halk yoğun ilgi gösteriyor.

Kaytazdere ile Subaşı Belde halkı, beldelerine fıtness spor salonlarını kazandıran Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ile Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür ediyorlar.

Karamürsel Turizm Kenti Oluyor

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile yaptığım görüşmede ilçe halkının merak ettiği soruları yönelttim.

Başkan Yıldırım, Karamürsel’in sanayi kenti olmasının mümkün olmadığı ancak doğası ve denizi ile turizm kenti olacağını belirtti. Turizm kenti olması yönünde 2008 yılından beri imar çalışmaları başta olmak üzere belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Körfez Köprüsünün açılması ile birlikte Karamürsel ilçesi ve çevresine özellikle İstanbul olmak üzere çok yerden insanların geleceğini ifade etti.  Bu akın ile yerleşimin artacağını yıllar önce saptadıklarını ve gereken tüm çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Tokmak Köyü’ne Doğalgaz

Altınova Belediyesi tarafından Armagaz ile yapılan protokol ile iki ay önce Altınova ilçesine bağlı Tokmak Köyü’nde başlatılan doğalgaz çalışmalarının sonuna gelindi.

Tokmak Köyü Muhtarı Rahmi Çorbacı, 10 gün içerisinde köy sakinleri doğalgazı kullanmaya başlayacağını söyledi.

Kış gününde rahatça ısınacak olan Tokmak Köyü sakinleri, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorlar.

Muhalefet Parti Üyelerinin İstekleri

Muhalefet partilerine ait üyeler, gerek kıraathaneler de gerekse sokakta çevreleri ve arkadaşları ile yaptıkları görüşmelerde 01 Kasım 2015’te yapılan genel seçimleri değerlendiriyor. Partili üyeler özellikle genel başkanların değişmesini istiyorlar. Genel başkan seçimlerinin delegeler ile yapılmasına karşı olduklarını ifade ediyorlar.

Üyeler, 81 il ve ilçe teşkilatlarına sandık koyulmak suretiyle genel başkanlığın seçilmesinde oy kullanmak istediklerini her fırsatta söylüyorlar. Delegeler ile yapılan seçimlerin doğru olmadığını ve belli menfaatler uğruna oluşan bu tutum sayesinde genel seçimlerde hüsran ile sonuçlanmasına sebep olduğunu söylüyorlar.

 

Yalova Bölgesinde demokrasi şenliği

Kaytazdere Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta belde de fıtness spor salonunun açılışına katıldım.

Güzel bir açılış oldu. Açılışa katılanları görünce inanın ki, çok şaşırdım.

Neden şaşırdım?

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal bir CHP’li bir belediye başkanıdır. Halkının her kesimine siyasi ayrım yapmadan hizmet götürmek için çaba gösteriyor. Beldedeki açılışa Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, CHP’li belediye başkanları haricinde özellikle Akparti Altınova ilçe başkanı Hasan Zafer ile Akpartili Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ında katıldığını görünce çok şaşırdım. Hizmetin siyaseti olmaz diye düşünen ve kendi partisi haricinde başka bir siyasi partilinin davetine katılması bence güzel bir demokrasi şenliğidir.

Neredeyse 30 yıldan beri gazetecilik yapmaktayım. Yalova Bölgesindeki demokrasi şenliğini başta Karamürsel ilçesi olmak üzere Kocaeli Bölgesinde hiç görmedim.

İnşallah, Kocaeli Bölgesinde de böyle demokrasi şenliklerinin olmasını temenni ediyorum.

 

Haftaya görüşmek üzere,

Şimdilik hoş ve mutlu kalın….

                                                                                            

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı