E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Eğitim Müdürleri ne yapmaya çalışıyor?

Karamürsel ve Kocaeli’ndeki eğitim kurumlarında yaşanan haksızlıkların arkası kesilmek bitmiyor.

Karamürsel ve Kocaeli Eğitim Müdürlerine Protesto

Bu eğitimcilerin çocuklarımıza hiçbir katkısı olmayacağını düşündüğümden dolayı beşinci sınıfa giden oğlum Sanberk Arman Öz’ü Yalova sınırlarında bir devlet okuluna gönderme kararını eşim ile birlikte aldık.

Karamürsel ve Kocaeli’de bulunan üst düzey müdür ve okul müdürlerinden oğlumun öğreneceği tek şey entrikadan başka bir şey olmayacağını düşünerek,

Karamürsel ve Kocaeli’ndeki eğitim kurumlarındaki idarecilerin eline oğlum Sanberk Arman Öz’ü teslim etmemek için Yalova sınırlarında bulunan bir devlet okuluna kaydını yaptırıyorum. Sömestre tatili dönüşü oğlum Yalova’daki bir okulda eğitim hayatına devam etmesini istiyorum.

Şube Müdüründen Yeğenine Torpil

Karamürsel’den Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki göreve vekâletle giden Erdinç Bozkurt, milli eğitim şube müdürü olarak görevine devam ediyor.

Karamürselliler olarak, ilçemizden bir idarecinin Kocaeli il milli eğitim müdürlüğünde görev yapmasına şahsım olarak çok sevinerek ilçemize katkısı olur diye düşünmüştüm.

Katkıyı bırakın…

Kocaeli Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başlayan Karamürselli Erdinç Bozkurt, göreve başladığından beri Karamürsel ilçesindeki eğitime katkısını bırakın,

Zararından başka bir şeyi olmadı. Müdür yardımcıları atanmasında yeğeninin müdür yardımcısı yapılması Karamürsel ilçe milli eğitimin kalite seviyesini de adeta düşürdü.

Aynı soyadı taşıdığı henüz mesleğinin başındaki bir öğretmen olan amcasının kızı Arzu Bozkurt’u Karapınar İlkokulundaki eğitim öncesi öğretmenlik görevinden Karamürsel Amiral İlkokulundaki müdür yardımcılığı görevine atanması nasıl açıklanır?

Bu okulda müdür yardımcılığı konusunda tecrübeli, sevilen, birikimli ve liyakatli Atilla Demir, görevden alınarak, Erdinç Bozkurt’un Kocaeli’nden Karamürsel’deki eğitime müdahale ettiğini düşünüyorum. Karamürsel’in eğitim kalitesini düşürdüğünden dolayı başta Kocaeli Valimize görevinden alınması gerektiğini hatırlatmakta fayda görüyorum.

Okul aile birlikleri ile velilerin istekleri yerine getirilmedi.

Okul Müdürleri kendi yardımcılarına kendileri belirleyecek dediler. Okul Müdürleri kendi müdür yardımcılarını kendileri belirleyemedi. İddialara göre bu okuldaki müdür yardımcısını Kocaeli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Bozkurt belirledi.

Kamuoyunda “Kavurmacı Müdür” olarak anılıyor…

Karamürsel kamuoyunda kavurmacı müdür olarak sıkça ismi dilden dile dolaşan Karamürsel Sağlık Meslek Lisesi’nin bir müdürü var.

Bu okulda 2012 yılında milli eğitim bakanlığına yapılan şikâyette; usulsüz müdür yardımcıları atanması, okul gezisinde alkol alınıp alınmadığı, staj dosyaların okula gelir elde etmek amacıyla 3 lira yerine 15 liraya satılması, okul aile birliği tarafından öğrenci velilerinden okul eksiklerini gidermek amacıyla toplanan paraların okul müdürü tarafından usulsüz harcanıp harcanmadığı gibi çok ilginç konularda soruşturma açıldı. Soruşturma sonunda okul müdürüne ceza da verildi.

Kurban bayramı sonrası okul müdürü tarafından kurban kesilen ailelerin çocuklarından okula kurban eti getirilmesi istenmesi..

Öğrencilerin getirdiği kurban etlerinden kavurma yapılarak (Kavurma Partisi) eşliğinde ilçe protokolüne sunan okul müdürünün geçtiğimiz yaz başında ilçe okul müdürleri puanlandırılmasında en çok puan alması tesadüf olmasa gerek diye düşünüyorum.

Karamürsel’deki eğitimde yaşanan entrikaları yazsam kalın bir ciltli roman olacağını düşünüyorum.

Haftaya görüşmek üzere.

Hoşça kalın………………………….

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı