E-POSTA : ugurgencer4134@gmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Tam 104. yıl önce atalarımız tarih yazdı

Yeryüzünde tarihin akışını değiştiren savaşlardan birisidir Çanakkale savaşı. Bütün dünyanın saygı duyduğu, kabul ettiği bir kahramanlık destanıdır.

 Türk Milletinin tarihinde göğsünü kabartan pek çok zaferi vardır. Fakat Çanakkale Zaferi bunların içinde büyük zorluklarla, fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla kazanılmış zaferlerden en önemlisi olarak tarihe damgasını vurmuştur.  

 Türk ordusu bu cephede toplu, mermili sayıca kendilerinin iki katı olan fakat yürekçe yarısına bile sahip olamayan düşmanı iman ve azimle yenmesini bilmiş yüzyıllar boyunca akıllardan silinmeyecek zaferlerden bir tanesidir… 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi

 Şanlı, Türk bayrağımızın dalgalandığı, vatan topraklarımızın her köşesinden gelen Mehmetçik Çanakkale savaşında kanını, bayrağı uğruna, vatanı uğruna şehit düşerek akıtmış, canlarını feda etmişlerdir.

 Vatansever Türk askerimiz Çanakkale’de son sözünü de tüm dünyaya ve gözü dönmüş düşmana haykırmıştır. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ..!

 Dünya tarihinde bile Deniz Zaferi Türk milletini göklere çıkartmıştır. Bu zafer milletlerin geleceğinin oluşmasında en büyük paya sahiptir. 18 Mart Deniz Zaferi yurdumuzun düşman işgalinden tamamen kurtarılmasında ilk basamaktır. Bu yüzden önemi çok büyüktür. Bu zafer Türk’ün yenilmezliğini, gücünü, inancını ve vatanseverliğini tüm dünyaya tanıtan bir zaferdir.

Türk askeri şartlar ne olursa olsun, imkânlar ne olursa olsun yurdunu, vatanını, bayrağını büyük fedakârlıkla göğsünü gere gere savunduğunu bütün dünyaya göstermiştir. Ve her zamanda gözünü kırpmadan gösterecektir.

 Tarihimize altın harflerle işlenen bu mücadelede kanlarının son damlasına kadar mücadele etmiş kahramanlar Hasanlar, Mehmet’ler, Hüseyin’ler, Yahya Çavuşlar, Seyit Ömerler ve adını sayamadığım binlerce şehitlerimiz sayesinde yıkılmadık ayaktayız!

 Ne mutlu ki bizlere böyle bir milletin evlatlarıyız. Canlarını seve seve veren, şehitlik mertebesine yükselmiş "Bayrak düşmesin diye toprağa düşenlerdir bu Vatanın gerçek kahramanları!" Sizleri ve sizin vatan uğruna verdiğiniz mücadeleyi asla unutmayacağız. Ruhunuz şad olsun. Bizler var oldukça bu topraklar ebediyete kadar Türk yurdu olacak ve yine şehitler diyarı olarak anılacaktır.

 Şu bilinmelidir ki, vatanımızın bir karış toprağı bile hiçbir güç tarafından alınamaz. Türk ulusu bir bütündür, asla ve asla parçalanamaz.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı rahmet ve şükranla anıyorum.

 "Dur Yolcu! Bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın bir vatan kalbinin attığı yerdir"  (Necmettin Halil ONAN)

 Yerelden Ulusala

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı