E-POSTA : krmaktifhaber@hotmail.com
WEB : www.karamurselaktifhaber.com



Siyasi Partiler ile Belediye Başkan Adayları Hem Siyasetin Hem de Seçimlerin İyice Suyunu Çıkartılar

Siyasi Partiler ile Belediye Başkan Adayları Hem Siyasetin Hem de Seçimlerin İyice Suyunu Çıkartılar.
Seçim bütçesi olmayan belediye başkan adaylarına yerel basın ile halk maddi sponsor olacaklarmış...

İktidar ve Muhalefet Partilerinin İl, İlçe ve Belde Başkanları son 4 yıl içerisinde yerel basını bedava kullanmayı alışkanlık haline getirdiler.

Bu bedava hizmete alışan siyasetçiler ve siyasi partilere son iki ayda katma değer olarak 31 Martta Türkiye genelinde yapılacak olan yerel seçim öncesi iktidar ve muhalefet partilerine ait belediye başkan adayları da eklenmesi ile birlikte yerel basını iyice amme ve hayır kurumu olarak görmeye başladılar.

Yerel basın ve yerel gazeteler, hiçbir siyasi partinin bedava olarak çalışanları değildir.

Yerel basın, siyasi partilere ve belediye başkan adaylarına bedava hizmet veren kuruluş değildir

Yerel basın, faaliyet gösterdiği yerleşim biriminde gelişen olayları “ kaza, hırsızlık, yangın, cinayet ve doğal afet, halk sorunlarını yetkililer duyurmak “ amacı ile haberleri ücretsiz olarak yayınlar.

Yerel basın, halkının sesi, kulağı ve gözüdür.

Yerel basın, siyasetçilerin ve belediye başkan adaylarının bedava seçim çalışmalarını ve kampanyalarını yürütecek medya kuruluşu değildir.

Yerel basın sahipleri ve çalışanları, hem işyerlerini hem de ev geçimlerini sağlamak ve ayakta durmak için mücadele ederler. Yine anlamadıysanız kısaca şöyle diyeyim. Yerel basın ticaret yapar.

Yerel basın, işyerini ve evinin geçindirmek üzere yazdığı yazılarla, ilan ve reklamları ile ticaret yapan kuruluştur.

Yerel basın, siyasetçilerin uşağı, hizmetçisi ve kölesi değildir.

Yerel basın, tüm ticaretle uğraşan esnaflar ve şirketler gibi geçimlerini sağlayan ticari kuruluşlardır.

Yerel basının, işyeri kirası, elektrik, su, telefon, doğalgaz faturaları, devlete verdikleri vergiler, matbaa, telekomünikasyon hizmetleri, personel giderleri, muhasebe ücretleri vardır.

Yerel basının, yükümlü olduğu evlerinde eşleri ve çocukları vardır. Eş ve çocukların ihtiyaçları, eğitim masrafları, yine ev kiraları, eve gelen elektrik, su, telefon, doğalgaz faturalarını ödemek, aile hayatlarını idame ettirmek için Pazar parasına, market ve kasap giderlerini karşılamak için paraya ihtiyacı vardır.

Yerel basın, sahte para basan kalpazan değildir!
Yerel basın, matbaalarda para değil gazete basıyor!
Yerel basın, amme bedava hizmet kurumu değil, kamu yararına hizmet veren kuruluşlardır!
EY SİYASETÇİLER,!
EY BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI!
Utanmadan arlanmadan niye haberlerimiz yerel basında sıkça çıkmıyor diye yerel basını arıyorsunuz bir de e maillerimizi yayınlamıyorsunuz diye sitem ediyorsunuz.

Size bir örnek vereyim,

Bir aile reisi olarak evinizi para götürmezseniz, eşinizin ve çocuklarınızın ihtiyacınızı karşılamazsanız,

Eşiniz ne yapar?

Kocasını en kısa zamanda boşar..

Çocuklar ne yapar?

Babalarını babalıktan ret eder..

Ey siyasetçiler, Ey belediye başkan adayları!

Ailen, eşin ve çocukların yani can ve kan bağın olanlar bile ailesi reisinden para bekler, yani aile ilişkileri bile maddiyata bağlıdır.

Yerel basın, beleşçi ve bedavacı, havalarından yanlarına yaklaştırmayan, mangalda kül bırakmayan siyasetçilere, belediye başkan adaylarına neden bedava hizmet versin?

Yerel basın, belediye başkan adaylarının tanıtım programlarını, proje tanıtımlarına veya seçim ziyaretlerinin haberlerini karşılıksız bedava neden yayınlasın?

Utanmadan bazı belediye başkan adayları, belediye başkanı seçildiğim zaman bütün masraflarını karşılarım diyerek, yerel gazetecilerin ağzına bir kaşık bal çalmaya çalışıyorlar.

30 yıllık gazeteciyim.

Bedava tanıtımı yaptığınız belediye başkan adayı şayet belediye başkanı olup o tatlı belediye başkanlık koltuğuna oturunca seçim çalışmalarında karşılık jest yapan yerel gazeteciyi, o belediye başkanı bir daha tanırsa o yerel gazeteciye verdiği sözü yerine getirirse vallahi billahi benim adım bir daha Ahmet Öz olmasın.

Türkiye Yerel Gazetecilerin Kocaeli İl Başkanı olarak atandım. Son günlerde Kocaeli genelindeki gazetelerin sahipleri ile sıkça yaptığı konuşmalarda şunları duydum.

31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi tüm belediye başkan adaylarının ceplerinde akrep olduğunu öğrendim. Yani kısacası tık tıklar…

Kocaeli genelinde gazeteci arkadaşlarımız ile Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Kocaeli İl Başkanı olarak ortaklaşa karar aldık. Hiçbir siyasi partinin ve belediye başkan adayının bedava haberlerini yapmayacağız. Adaylarının toplantılarına ve mitinglerine katılmayacağız.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Yalova İl Başkanı Arkadaşım Mustafa Doğan ile de görüştüm. Yalova Bölgesinde yerel gazete yöneticileri ile en kısa zamanda toplanarak siyasetçilerin ve belediye başkan adayları ile ilgili bedava ne haber yapacaklar, ne de toplantı veya mitinglere katılmayacaklarına dair karar alacaklarını öğrendim.

Siyasetçilere ve belediye başkan adaylarına son söz olarak şunları söylüyorum!

YEREL BASININ SİYASİ PARTİLERE İHTİYACI YOKTUR.

AMA SİYASETÇİLERİN YEREL BASINA İHTİYACI VARDIR.

Siyasetçiler ve belediye başkan adayları lütfen seçim çalışmalarında cep telefonu ile fotoğraf çekmeye devam edin. Açtığınız ve yönettiğiniz facebook sayfalarında hem seçim çalışmalarınızı, hem de projelerinizi yayınlamaya devam edin. Facebook ile seçimleri kazanın…
Sizler halkın belediye başkanı değil,
Sizler sosyal medya, facebook gibi sanal alem belediye başkanı olun..

Yerel basın, bedava siyasetçiler ile bedavacı belediye başkan adaylarını defterden sildi.

Yerel basın, bedava siyasetçileri ve bedavacı belediye başkan adaylarını mahkemeye gitmeden boşadı.

Kalın sağlıcakla..



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı