ULUSLAR ARASI GAZETECİLER CEMİYETİ İLE AKTİF TV KARAMÜRSEL İN KIZDERBENT KÖYÜNDE…

Devlet Su İşleri DSİ 1.Bölge Müdürlüğü tarafından Kocaeli nin Karamürsel ilçesinin Kızderbent Köyünde doğa katliamı yapılması planlanıyor.

Doğa güzelliğinin bütünleştiği yemyeşil bitki örtüsü ile tarım cenneti olan Kızderbent Köyüne taş ocağı açmak isteyen DSİ ye Kızderbent Köyü sakinleri büyük tepki gösteriyor.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ve yönetiminden Tahsin Işık ile Ersan Özkök,Kızderbent Köyüne giderek incelemelerde bulundu.

Kızderbent Köyü Sakinleri “ Taş ocağını kesinlikle köyümüzde istemiyoruz. Gelecekte çocuklarımıza ve torunlarımıza her zaman koruduğumuz bu güzel yeşil doğayı miras olarak bırakacağız. DSİ nin doğa katliamına engel olmak için imza kampanyası başlattık. Köyümüzün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır” Dedi.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz ile yönetiminden Tahsin Işık ve Ersan Özkök,Kızderbent Köyünün doğa güzelliklerini yerinde inceledi.


UGC-Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz "Kızderbent Köyünde DSİ tarafından yapılması planlanan taş ocağı ile bu güzelim doğa katledilecektir. DSİ 1. Bölge Müdürü ile en kısa zamanda yüz yüze görüşeceğim. Kızderbent Köyü ndeki bu güzel doğanın asla katledilmesine izin vermeyeceğiz. Halkımızın ve köylümüzün yanındayız. Bizler siyasetçi değil, halkın sesi, kulağı ve gözü olan gazeteciyiz. Kızderbent Köyündeki bu güzel doğanın devam etmesi yönünde elimizden gelen her türlü mücadeleyi sonuna kadar vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

AKTİF TV yi izlemek için linkimiz aşağıdadır..

http://aktif.fm.tv.tr/

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı