Karamürsel e tatil yapmak üzere yaz mevsiminde gelen yazlıkçılar, belediye çalışmalarından dolayı dün sabahın erken saatlerinde büyük bir gürültü ile uykudan kalktıklarını dile getirdiler.

Yazlıkçıların ikamet ettiği Karamürsel in Kayacık Mahallesi Kırahmetoğlu Mevkiinde sabah erken saatlerinde kaldırım, parke çalışmaları ve beton kırıcı makinesinin yüksek sesi ile yataklarından fırlayan yazlıkçılar “ Karamürsel nasıl bir turizm kentidir? Dediler.

Gazetemizin whatsapp ihbar hatlarına fotoğraf ile kamera görüntülerini gönderdikten sonra telefon ile iletişime geçen yazlıkçılar “ yaz mevsiminde uzun yıllardan beri Karamürsel ilçesinde tatil yapmaktayız.

06 Temmuz 2020 Pazartesi günü “ dün sabah saat 08.30 sıralarında yüksek ses çıkaran makine gürültüsü ile yataklarımızdan büyük bir şaşkınlıkla kalktık. Karamürsel Belediyesine ait ekipler makineleri ile kaldırım ve parkeleri kırdıklarını gördük. Karamürsel Belediyesine ait beton kırıcı makinesi adeta evimizin içerisinde çalışıyor gibi hissettik. Karamürsel Belediyesini aradık ve şikayetimizi ilettik. Belediye deki görevliler çalışma yapıyoruz. Katlanacaksınız dediler.

Yazlıkçılar olarak, Karamürsel Belediyesinden şikayetçiyiz.

Yazlıkçılar olarak, Karamürsel Belediyesine 3 soru soruyoruz.

1-Karamürsel Belediyesi yazlıkçıların olduğu bölgede kaldırım ve parke çalışmasını neden kış veya bahar ayında yapmıyor?

2-Karamürsel Belediyesinin amacı yaz mevsiminde ilçeye tatil yapmak üzere gelen yazlıkçıların huzurunu, dinlenmesini bölmek ve rahatsız etmek mi?

3-Karamürsel Turizm Kenti mi?

Karamürsel Belediyesi sorduğumuz 3 soruya cevap versin.

Karamürsel Turizm kenti değilse mevcut yazlıklarımızı satalım. Başka illere taşınalım” dediler.

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı