Gazetemizde 24 Haziran da “Ereğli Halkı, Sedaş ın sürekli elektrik kesintilerine karşı imza kampanyası başlattı” başlıklı haberimizi yayınlamıştık. Bu haberimizi okuyan SEDAŞ Genel Müdürlüğü gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

“ Merhabalar,

 

Aktif Haber gazetesi haber sitesindeki 24 Haziran 2020 tarihli “Ereğli halkı, SEDAŞ’ın sürekli kesintilerine karşı imza kampanyası başlattı” başlıklı haberinizle ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. Açıklamayı ekte değerlendirmenize sunarız.

 

SEDAŞ Kocaeli Bölge Sorumlusu bugün itibarıyla Ereğli Mahallesi Muhtarı ile görüşme gerçekleştirecektir.

 

İyi Çalışmalar Dilerim.

“SEDAŞ IN  GAZETEMİZE YAZILI AÇIKLAMASI ŞÖYLE..

Figen Keskin Öz

Yazı İşleri Müdürü

Aktif Haber                                                                         26.06.2020

Sayın Figen KESKİN ÖZ,

Aktif Haber gazetesi haber sitesindeki 24 Haziran 2020 tarihli “Ereğli halkı, SEDAŞ’ın sürekli kesintilerine karşı imza kampanyası başlattı” başlıklı haberinizle ilgili sizi bilgilendirmek isteriz.

Karamürsel’e bağlı Ereğli Mahallesi’nde haziran ayının muhtelif günlerinde, şiddetli sağanak yağış, dolu ve yıldırım düşmesi gibi olumsuz hava koşulları ile yılın belirli dönemlerinde bölgede görülen yoğun göç esnasında kuş çarpması sonucu elimizde olmayan nedenlerle kesintiler yaşanmıştır. SEDAŞ ekipleri iş güvenliği tedbirlerini alarak söz konusu arızaları gidermiş ve yerleşim yerindeki abonelerimize yeniden enerji hizmeti sağlamışlardır.

Diğer yandan, bölgede artan enerji talebine bağlı olarak; abonelerimizin enerji ihtiyaçlarının karşılanabilmesi, olumsuz hava koşullarının etkilerinin ortadan kaldırılması ve daha kaliteli enerji hizmeti sunulabilmesi için enerji kabininde ayırıcı değişimi, orta ve alçak gerilim hatlarında enerji akışını düşüren ağaçların budanması, izolasyon ve genel hat bakım çalışmaları planlanmıştır.

SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemizin kesintisiz ve kaliteli enerji hizmetinden faydalanabilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmaması için çalışmalarımıza 7/24 devam etmekteyiz.

 

Şirketimiz tüm müşteri bildirimlerini;

186 Çağrı Merkezi,

0530 919 19 19 Whatsapp Hattı,

SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz)

Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile 7 gün 24 saat karşılayabilmektedir.

Çağrı Merkezimiz %100 Ulaşılabilirlik Seviyesi, %98 Cevaplama Oranı ile hizmet vermeyi sürdürmektedir. 

Saygılarımızla,  

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü”

24.06.2020 tarihinde yayınladığımız haber şöyle,

Ereğli Halkı, Sedaş ın sürekli elektrik kesintilerine karşı imza kampanyası başlattı

Karamürsel in Ereğli Mahallesinde sürekli elektriklerin kesilmesi mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Ereğli de 2 gün önce 1,bugünde 3 elektrik trafosunun patlaması sonucu karanlığa bürünen Ereğli Mahallesi Sakinleri” Sedaş elektrik faturalarının bedelini almasını iyi biliyor ama alt yapısını hiç yenilemiyor. Sürekli elektriklerimiz kesiliyor. Karanlıkta kalıyoruz ve çok mağduruz.

Bu yüzden Ereğli Muhtarımız Ali Yılmaz ın öncülüğünde Sedaş a karşı imza kampanyası başlattık. İmza kampanyasına Ereğli Mahallesi sakinleri olarak büyük ilgi gösteriyoruz. İmza kampanyamız tamamlanınca Sedaş a,Enerji Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığına göndererek hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Yeter Artık Sedaş canımızdan bezdirdin bizi” dediler.

http://www.karamurselaktifhaber.com/haber-9951-eregli-halki-sedas-in-surekli-elektrik-kesintilerine-karsi-imza-kampanyasi-baslatti.html

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı