Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek tarafından gazetemize yapılan açıklamada Karamürsel de sokak hayvanları için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Karamürsel Belediyesi tarafından her zaman destek verildiği ifade edildi.

Gazetemize açıklamada bulunan Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek”Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Tahir Büyükakın hızla yayılan korona virüs nedeni ile besin kaynağı bulmakta zorluk çektiğimiz bu günlerde sokak hayvanları için derneğimize mama yardımında bulundu. Bizimde bunları dağıtabilmemiz için Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım da araba desteğinde bulundu.

 Ben ve Saha Koordinatörümüz Bahar Gök ve Karamürsel İlçe Temsilcimiz Selda Çitçi olmak üzere Ereğli, Karamürsel, Çamcukur ve Kavak bölgesindeki tüm canlarımıza mama dağıtımı sağladık.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın a, her daim desteğini hissetiğimiz Veteriner Hizmetleri Şube Müdürümüz Feyzi Muhammet Karabıyık a,Karamürsel Belediye Başkanımız İsmail Yıldırım a, Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ferdi Gürses e, Destek Hizmetleri Şefi Recep Çankaya ya, her daim yanımızda olup bizi taşıyan Karamürsel Belediyesi Çalışanı Semih Karakuş a derneğimiz ve sokak canlarımız adına minnettarız” şeklinde duygularını dile getirdi.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı