Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Dalı Şefi, Okul Müdürü ile Müdür Yardımcısı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında başlattıkları çalışmayla dezenfektan üretti.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün tüm ülke çapında başlattığı koronavirüs tehlikesine karşı seferberliğine destek olarak Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulunun laboratuarlarında piyasa şartlarından daha ekonomik ve az bir maliyetle kolonya ve dezenfektan üretildi.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serpil Acar, Okulumuzda Kimya Teknolojileri Alanı öğretmeni ve öğrencileri uygulamalı derslerinde daha önceki yıllarda sabun, çamaşır suyu, kolonya ve dezenfektan üretimi yaptıklarını ve üretilen çamaşır sularının zaman zaman okullarının temizliğinde kullanıldığını söyledi.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serpil Acar “ bizim eğitim sistemimizde uygulama laboratuarlarımızda Dal Şefimiz Derviş Toprak ve Müdür Yardımcımız Murat Kaba ile beraber gönüllü olarak, Hijyen koşullarına çok önem vererek ve iş güvenliği tedbirlerini alarak dezenfektan ve kolonya ürettik. Ürettiğimiz bu kolonya ve dezenfektanları Karamürsel Kaymakamlığı’na ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderdik. İleriki dönemde bize katılan başka arkadaşlar da olacak" şeklinde konuştu.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı