Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2.Sınıfı Öğrencilerinden Yuşa Çınar ile Sinem Temel in “ Bir Dokunuş Bir Tebessüm” isimli projesi yoğun ilgi gördü.
Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2.Sınıfı Öğrencilerinden Yuşa Çınar ile Sinem Temel ““ Bir Dokunuş Bir Tebessüm” adlı proje çalışmalarını gazetemize anlattı.
Yuşa Çınar ile Sinem Temel ““Bir Dokunuş Bir Tebessüm” adıyla başladığımız projemizde slogan olarak “Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır” dedik.
Projemizde çocukların mutluluğunu esas aldık. Grup arkadaşım Sinem Temel ile izin verilen okullar ve aileler sayesinde onlar için yapmış olduğumuz parmak kuklalar ile elde ettiğimiz oyuncakları onlarla severek paylaştık.
Onlarla çeşitli eğlenceli etkinlikler yaptık. Sizde çevrenizdeki çocukların yüzlerine tebessüm kondurun. Çünkü mutluluk paylaştıkça çoğalıyor” dedi.
-
Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 20 yıllık başkan görevi bırakıyor
-
Karamürsel’de motosiklet hırsızı yakalandı
-
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: “İnşallah bu hizmetle Karamürsel’i mutlu ederiz”
-
Yalova’yı yağışlı hava bekliyor
-
Kocaeli Valiliği uyardı, kuvvetli yağış geliyor
-
Çaya zam geldi!
-
Kocaeli’de polis memuru intihar etti!
-
İş insanı Halit Yukay'ın Cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na Getirildi
-
Karamürsel Belediyesi'nden dolandırıcılık uyarısı!
-
KYK yurt ücretlerine yüzde 40 zam
-
Motorine zam bekleniyor
-
TÜİK, 2025 Yılı Ağustos enflasyon rakamları açıkladı!

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI-
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
-
Karamürsel 'de yangın
-
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
-
Karamürsel'de Yangın
-
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal
-
Karamürsel’de 15. Geleneksel Laz Kültürü (Kada) Şenlikleri Düzenlendi