Karamürsel'de uzun süre esnaflık yapan, genç ve başarılı iş adamı Sait Mete'nin, Karamürsel Ak Parti İlçe Başkanı olması ilçede sevinç yaşatırken, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, görevi devreden eski ilçe başkanı Recep Demirel ve Karamürsel Ak Parti İlçe teşkilatının tamamı, yeni başkan Sait Mete'nin tanıtımında bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, göreve yeni gelen Başkan Mete'ye,' Sait Mete'nni tanıtımı amacıyla düzenlenen programa katıldık. Geçmiş dönem ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla kendisine başarılar diledik.' dedi. Görevi devreden eski başkan Recep Demirel, genç ve başarılı bir isme görevini devrettiğini, Mete'nin bayrağı daha ileri taşıyacağına inandığını belirten eski ilçe başkanı Recep Demirel,' bayrağımızı genç arkadaşımıza emanet ettik. Kendisinin başarılı olacağına eminim. Bizler her zaman ki ruh ile partimize hizmete devam edeceğiz.' dedi.

Akparti Yeni Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete'nin duygu dolu anlar yaşadığını belirtirken,' genel merkez teşkilat başkanlığımız tarafından tarafıma tebliğ edilen Ak Parti Karamürsel 7. Olağan kongresi ilçe başkanlığı adaylığının ardından, bugün parti binamızda bir araya geldiğimiz teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Başta ilçe başkanım Recep Demirel, İlçe Belediye Başkanım İsmail Yıldırım ve tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Bugün verdiğimiz birlik ve beraberlik fotoğrafının görevim süresince devam etmesi için elimden geleni yapacağımı, bu kutlu davada terimin son damlasına kadar mücadele edeceğimi belirtmek isterim.' diye konuştu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı