Büyük Karamürsel TV nin kurucuları Metin Ünlü ile Bünyamin Pınar gazetemizi ziyaret etti.

Büyük Karamürsel Tv ekibini gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz karşıladı.

Büyük Karamürsel Tv nin kurucuları Metin Ünlü ile Bünyamin Pınar yaptıkları çalışmalar hakkında Gazeteci Ahmet Öz e bilgi vererek şunları söyledi.

“ Gezelim Görelim Programımız ile köylerimizin yöresel, kültürel ve tarihini yansıtan çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız programların çok beğenildiğini gözledik. Büyük Karamürsel isimli Facebook sayfamızı kısa süre içerisinde takip edenlerin sayısının 10 bin kişiyi aşması bizleri memnun etmiştir.

Buradan Karamürsel halkına, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan ve bizleri takip eden herkese, Aktif Haber Gazetesine ve Gazeteci Ahmet Öz abimize teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Büyük Karamürsel Tv nin çekimlerini çok beğendiğini dile getiren Gazeteci Ahmet Öz “  Büyük Karamürsel TV nin kurucuları Metin Ünlü ile Bünyamin Pınar ın Karamürsel in köyleri dâhil olmak üzere manzara, yöresel, kültürel ve tarih amaçlı çekimleri Karamürsel ilçesinin tanıtımına önemli katkı sunmaktadır. Metin Ünlü ile Bünyamin Pınar kardeşlerimiz tarafından gazetemize yapılan ziyaretten çok memnun kaldım. Metin Ünlü ile Bünyamin Pınar ı kutlar ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Büyük Karamürsel Facebook Sayfası… https://www.facebook.com/bmtv0987



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı