Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne 3 ay önce atanan Mehmet Gölükçü bugün polis memurları ile vedalaştı. “HABER ENGİN AKGÜN”

Karamürsel ilçesinde 3 ay görev yapan emniyet müdürü Mehmet Gölükçü kısa bir sürede polis memurlarının büyük sevgisini kazanmış ve ayrıca emekli olan polis memurlarının evlerine ziyaret ederek hal hatırlarını sorması ile ilçe de adını duyurmuştu.

Emniyet Müdürü Mehmet Gölükçü ilçe protokolüne yaptığı ziyaretinin ardından bugün Karamürsel ilçe emniyet müdürlüğü, polis karakolu, hükümet konağındaki görevli polisler ile D-130 karayolu üzerinde bulunan polis noktasında görevli polis memurları ile vedalaştı.

Vedalaşma da duygusal anlar yaşanırken polis memurları “kısa bir süre de emniyet müdürümüz Mehmet Gölükçü ye çok alıştık ve çok sevdik. Hal hatırımızı sorar ve bizimle tek tek ilgilenirdi. Tayininin çıkmasına çok üzüldük. Yeni çalışma yeri olan Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevinde başarılar dileriz. Mehmet Gölükçü Bey Efendi bir kişi idi. Kısa bir sürede İl emniyet müdürü olacağından şüphemiz yoktur” şeklinde duygularını dile getirdiler.

Karamürsel emniyet müdürlüğünde görevli polis memurları Bitlis e atanan emniyet müdürü Mehmet Gölükçü yü konvoy eşliğinde Karamürsel sınırlarının sonuna kadar götürerek uğurladılar.

Karamürsel e yeni emniyet müdürü atanasıya kadar Gölcük Emniyet Müdürü Adem Gider in vekalet edeceği öğrenildi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı