23 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan kongre de Akparti Karamürsel ilçe başkanlığına aday adayı olarak 6.ncı Mustafa Çelik oldu.

Gazetemizin haber merkezine telefonla ulaşan Mustafa Çelik “ Akparti Karamürsel İlçe Başkanlığına aday adayım” dedi.

Aday Adayı olduğunu açıklayan Mustafa Çelik “  Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel in yönetiminde Tanıtım Medya Birim Başkanlığı ile İşçi Komisyon Başkanlığını yaptım.

İşçi Komisyonu Başkanlığı görevim de Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Özel Kalem Müdürü Ferdi Gürses ve Akparti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile koordineli çalışma sergileyerek işsiz 230 kişiyi fabrikalara ve gerekli kurumlara yerleştirmede katkı sağladım.

İhtiyaçlı Aile Projesi ile ihtiyaç sahiplerine ayrım gözetmeksizin tespitlerimizin doğrultusunda ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışmalarda katkı sağladım.

Karamürsel e ve ilçe halkına güzel hizmetler vermek için Akparti Karamürsel İlçe Başkanlığına aday adayım. Akparti nin vereceği hiçbir görevden kaçmam. Elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

Akparti Karamürselli teşkilat mensupları 11 Şubat Salı günü Karamürsel İlçe Binasında sandık başına gidecek. Temayül yoklaması saat 11.00’de başlayacak.

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı için yapılacak temayülde ilçe ana kademe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanı oy kullanacak.

Toplam 102 AK Partili sandık başına giderek ilçe başkanlığı için gönlünden geçen isim olarak Ahmet Utaş,Sait Mete,İsa Akgün,Fatih Temiz, Hasan Olgun ile Mustafa Çelik ten birini yazacaklar.

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı