Van’ın Bahçesaray karayolu 33. kilometresinde yaşanan çığ felaketinde şehit olan Jandarma Astsubay Fatih Karagöz, baba ocağı Kocaeli’de son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün naaşı, Van’da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla ailesinin yaşadığı Kartepe'ye getirildi. Emekli sigortacı Selahattin Karagöz ile ev hanımı Havva Karagöz’ün 3 çocuğundan biri olan Fatih Karagöz’ün naaşı ilk olarak Kartepe İbrikdere Mahallesi’nde bulunan evine getirildi.

Evinin önünde Karagöz için helallik istendi. 2017 yılında astsubay olduğu öğrenilen Fatih Karagöz’ün naaşının evinden çıkartılması sırasında anne Hava Karagöz, “Oğlum sen damat mı oldun. Seni al bayraklara mı sardılar” diyerek gözyaşı döktü. Şehidin kız kardeşi Rabia Karagöz ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Yüzlerce vatandaş şehidi son yolculuğuna uğurladı

 Karagöz’ün naaşı daha sonra son yolculuğuna uğurlanmak üzere İbrikdere Mahallesi Atalar Camii’ne getirildi. Cenaze namazına şehidin babası Selahattin Karagöz, kardeşi Musa Karagöz, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Namazın kılınmasının ardından Karagöz’ün aracı top arabasına koyuldu. Yüzlerce vatandaş şehidin arkasından yürüdü. Şehit Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün naaşı daha sonra İbrikdere Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı