Karamürsel de Ayşe Şahintürk,Süleyman Yavuz ile Kıymet Sağdıç  hayatlarını kaybetti.

06.02.2020 -AYŞE ŞANİNTÜRK

Kızderbent mahallesinden merhum Şeref ŞAHİNTÜRK' ün annesi, merhum parçacı Mehmet, Salim ve Mustafa ERTUĞRUL' un ablaları, çarşı esnaflarından Abdülkerim, Abdurrahman, Sait ve İrfan ERTUĞRUL' un halaları, Ayşe ŞAHİNTÜRK vefat etti. Cenazesi öğle namazına müteakip Kızderbent mahallesinde defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 12:00' de terminalden kalkacaktır.

06.02.2020-SÜLEYMAN YAVUZ

Karamürsel sakinlerinden merhum Cemalettin ÖZBAY ve Ahmet ÖZBAY' ın amca oğlu Süleyman YAVUZ vefat etti. Cenazesi öğlen namazına müteakip Karadere köyünde defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 12:00' de terminalden kalkacaktır.

KIYMET SAĞDIÇ

İpek Kağıt emeklisi Adnan SAĞDIÇ, Minibüsçü Erol SAĞDIÇ ve Mutlu SAĞDIÇ' ın anneleri Kıymet SAĞDIÇ vefat etti. Cenazesi öğlen namazına müteakip Karadere köyünde defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 12:00' de terminalden kalkacaktır.

Gazetemiz olarak hayatlarını kaybeden Ayşe Şahintürk,Süleyman Yavuz ile Kıymet Sağdıç a Allahtan rahmet,kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı