Karamürsel ilçesinde vefat eden Fatma Taşçı,Erdoğan Çetiner,Recep Aydın ile Fadime Akar bugün son yolculuklarına uğurlandı.

 

22.01.2020 - FATMA TAŞÇI

 

Osmaniye Mahallesinden merhum Hasan TAŞÇI' nın eşi, Hüseyin, Turan, ve merhum Şevki TAŞÇI ile Nurhan GENÇ, Ayşe GENÇER ve Emine TUTUK' un anneleri, Hasan GENÇER ve Mustafa GENÇ' in kayınvalideleri Fatma TAŞÇI vefat etti. Cenazesi öğlen namazına müteakip Kayacık camiinden kaldırılarak yeni mezarlıkta toprağa verildi.

 

22.01.2020 ERDOĞAN ÇETİNER

Emine İnci ÇETİNER' in eşi, Ersin, Ümit ve Ergün ÇERTİNER' in babaları, Erdoğan ÇETİNER vefat etti. Cenazesi ikindi namazına müteakip Mürselpaşa camiinden kaldırılarak yeni mezarlıkta toprağa verildi.

22.01.2020- RECEP AYDIN

Karapınar mahallesinden merhum Eyüp AYDIN' ın oğlu, İbrahim AYDIN' ın kardeşi, Eyüp ve Ömer AYDIN' ın amcaoğlu, İlhan ALTINDEĞER' in kayınbiraderi, Pınar Et Market çalışanlarından Recep AYDIN vefat etti. Cenazesi ikindi namazına müteakip Karapınar mahallesinde toprağa verildi.

22.01.2020- FADİME AKAR

Osmaniye mahallesinden merhum Hasan AKBAŞ' ın kızı, Hüseyin, Emine, Nuriye ve Ali AKBAŞ' ın ablaları, merhum Canfer AKAR' ın eşi, İbrahim AKAR' ın yengesi, Metin, Aydın, Zehra, Mürvet ve Cengiz AKAR' ın anneleri Fadime AKAR vefat etti. Cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez camiinden kaldırılarak yeni mezarlıkta defnedildi.

Gazetemiz olarak hayatlarını kaybeden Fatma Taşçı,Erdoğan Çetiner,Recep Aydın ile Fadime Akar a Allahtan rahmet,kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileriz


 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı