Gazeteci yazar Uğur Gencer’in duyarlılık göstererek yakından takip ettiği Gebze E5 üstü Feniş köprüsü mobilyacılar çarşısı yanında köprü altında yatan vatandaş KBB Barınma Merkezine Teslim Edildi.

Uğur Gencer’in sosyal medya hesaplarından ve canlı yayında yaptığı açıklamada, “Gürcistan uyruklu olan vatandaşın üzerinde kimliği olduğundan ve ülke arası pasaport, vize şartı olmadığından dolayı Gebze Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sorgu işlemlerinin ardından tekrar Gebze Belediyesi ekiplerince teslim alınarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi barınma merkezine götürüldü. Barınma merkezi yetkileri işlemlerle ilgili olarak İl GÖÇ İdaresi ile iletişime geçeceklerdir.

Bu süreçte konunun şahsımla birlikte bizzat takipçisi olan Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur ve ekibine, Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Tetik ve ekibine, Gebze Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kadriye Aydemir, Gebze Emniyet Müdürlüğü Beylikbağı Şehit Faruk Aslan Polis Merkezi ekiplerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine gösterdikleri hassasiyetten dolayı insanlık adına teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle vatandaşın geceyi sıcak bir yerde geçireceğini düşünmek bile beni tarifsiz mutlu etti. Allah Devletimize zeval vermesin, özellikle devlet kurumlarında görevini saat gözetmeksizin severek yapanların sayısını arttırsın. Rabbim bu soğukta kimseyi evsiz barksız, çaresiz bırakmasın.” dedi.

Gencer’in bu davranışına sosyal medyadan çığ gibi destek yağdı.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı