Altınova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünün bugün saat 13.00 de Kaytazdere Belediyesi Kültür Merkezinde 11.Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut Başkan Cemalettin Kılıç tekrar oy birliği ile yeniden başkan seçildi.

Kongreye katılamayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Partinin Genel Başkan Yardımcıları ile 22.25.26 dönem milletvekili ve Cumhurbaşkan Adayı Muharrem İnce telgraf çekerek Altınova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünün 11.Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ederek yeni yönetime başarılar mesajını ilettiler.

Kongreye, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak,Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal,Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Yardımcısı Zeki Gürsu,Altınova Eski Belediye Başkanı Kemal Gülbahar,Kaytazdere Belde Başkanı Menderes Kapal ve yönetimi,Subaşı ile Tavşanlı Belde Başkanı ve yönetimi,CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca,CHP Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Salim Ay,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tunalı,CHP Altınova ilçe başkanı Cemalettin Kılıç ve yönetimi ile partili delegeler ve üyeler katıldı.

Kalabalık ortamda gerçekleşen kongre de  1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Altınova CHP ilçe başkanı ve başkan adayı Cemalettin Kılıç “  göreve geldiğimizden bu yana beldelerimiz ile güzel başarılı çalışmalar yaptık. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde 2 belde belediye başkanlığını kazandık. Altınova Belediye Başkanlığını az bir oyla kaybettik. İnşaallah bir sonraki yerel seçimlerde Altınova Belediye Başkanlığına da kazanacağımızdan hiç şüphem yoktur. Kongreye katılan herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Konuşma yapan CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak”  Türkiye yeni bir umut arıyor.Türkiye yi en güzel yerlere getirecek,ekonomik krizi,işsizliği çözecek olan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir.

Türkiye yi aydınlığa kavuşturacak olan tek parti yine CHP dir.Kongre nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.Cemalettin Kılıç başkanımız olmak üzere yeni yönetimine başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel “ Ekonomi uzmanı olan partimizin milletvekili İlhan Kesicinin TBMM Plan ve Bütçe deki konuşmasını anlatmak istiyorum.

İlhan Kesici şöyle diyor, Türkiye nin şu andaki ekonomisi kötünün de en kötüsüdür. Hükümetin açıkladığı Türkiye nin ekonomisi çok iyidir söylemleri yalandan ibarettir. Altınova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütünün bugün gerçekleştirdiği 11.olağan genel kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ve seçilecek yönetime başarılar dilerim” dedi.

Kongre sonunda temenni konuşması yapan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal” kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum. Kaytazdere Beldesi olarak düşük bir bütçe ile çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Çok düşük bütçe ile güzel hizmetler yapıldığına dair Kaytazdere Beldesi Türkiye de bulunan belediyelere örnek davranış sergilemiştir” dedi.

Yapılan kongre de seçim sonucunda mevcut başkan Cemalettin Kılıç tekrar başkan seçildi .

CHP Altınova İlçe Örgütünün Asil Yeni Yönetim Kurulu Şöyle,

Cemalettin Kılıç,Sertaç Akgün,Sevim Çam,Göknur Çelik,Yahya Dinçer,Bahadır Gürbüz,Yeliz Işın,Fahrettin Kılıç,Şakir Sarı,Şennur Sarpen,Ender Şen,Gökmen Turna,Ergün Yalınkılıç,

İL KONGRE DELEGELERİ,

Cemalettin Kılıç,Mustafa Tunalı,Ali Kangal,Turan Canbay,Yasemin Fazlaca,Ender Şen,Yahya Dinçer,Göknur Çelik,Ercan Gürbüz,Sebahat Tunalı,Fahrettin Kılıç,Adnan Yamaner,Salim Ay,Menderes Kapal,Sevim Çam,Mehmet Aydın ile İlknur Bayraktar dan oluşuyor.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı