Yaklaşık 2 yıldan beri başarılı olarak Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Okan Tekin, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atandı.

Veda Yemeği

Karamürsel Emniyet Derneği tarafından dün akşam Zevk-in Cafe-Bistro ve Restaurantta tayini çıkan Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin e veda yemeği düzenlendi.

Veda Yemeğine, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba,Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, Karamürsel Emniyet Müdürü Okan Tekin ile  Karamürsel ilçesine yeni atanan emniyet müdürü Mehmet Gölükcü,İlçe daire amirleri, Karamürsel Emniyet Derneği Başkanı Murat Sağır ve yönetimi  ile emniyet teşkilatında görevli polis memurları katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan Karamürsel Emniyet Derneği Başkanı Murat Sağır “ 2 yıl Karamürsel de başarılar ile dolu emniyet müdürlüğü yapan ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atanan Okan Tekin müdürümüzle her zaman gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Okan Tekin Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz. Veda Yemeğine katılan herkese derneğimiz adına teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır” Emniyet Müdürümüz Okan Tekin in başarılı çalışmalarından okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve öğrenci velilerimiz memnun kalmıştır. Okan Tekin Müdürümüze Milli Eğitim camiası olarak yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Söz alan yeni Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba “ Okan Tekin emniyet müdürümüz ile kısa bir süre görev yaptık. İlçe de başarılı olduğu herkes tarafından sıkça söyleniyor. Halkın takdirini kazanan ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atanan Okan Tekin e yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Emniyet Müdürü Okan Tekin e, Karamürsel Emniyet Derneği, Belediye Başkanlığı ile İlçe Kaymakamlığı tarafından hediye takdim edildi.

Yemek ve temennilerin ardından çay sohbeti ile devam eden veda yemeği çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Gazetemiz olarak, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğünden, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne atanan Okan Tekin müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı