Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Toyota Fabrikası’nı gezdi. Araçların üretim sahasını da gezen gençler önemli deneyim edindi.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

 Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Adapazarı’nda bulunan Toyota Fabrikası’na teknik gezi gerçekleştirdi. Geziye Makine Teknolojisi Alanı 10/A sınıfından 21 öğrenci, alan öğretmenleri ve okulun müdür yardımcısı eşlik etti. Öğrencilerin kişiliklerinin olumlu yönde gelişmesine, kendilerinde geleceğe yönelik vizyon oluşmasına katkı sağlayacak geziyle öğrenciler fabrikada kullanılmakta olan teknolojileri yerinde gözlemleme şansı buldu. Gezi esnasında Toyota Fabrikası’ndan kurumsal ilişkiler uzmanı Kamil Ölmez, Ayşegül Aktaş ve ekip çalışanları tarafında öğrencilere fabrika hakkında bilgilendirme yapıldı. Fabrikada uygulanan güvenlik önlemleri konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

GÜNDE 950 ARAÇ ÜRETİLİYOR

Gençler, bir Toyota modelinin sac halinden araç haline getirilinceye kadar olan süreci gözlemledi. Son teknoloji robotlar ve fabrikadaki düzen beklentilerin oldukça üstündeydi. Gezi sonrasında gruba yemek ikram edildi. Yemeğe Toyota Fabrikası Üretim Müdürü İrfan Sarıcı da eşlik etti. İrfan Sarıcı, günde 3 vardiya ile yaklaşık 950 aracının üretiminin yapıldığını aktardı. Okul Müdürü Serpil Acar Yıldırım gezinin oldukça faydalı geçtiğini belirtti. Müdür Yıldırım, “Öğrencilerimize sundukları fırsat için, Toyota Adapazarı Fabrikası'na, gösterdikleri misafirperverlikleri için de öncelikle Üretim Planlama Müdürü İrfan Sarıcı ve değerli fabrika çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı