Yalova Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Platformu üyeleri tarafından başlatılan Yalova ve çevresinde tanıtım ve kültür çalışmaları konusunda geçtiğimiz haftalarda Karamürsel Turizm derneğini ziyaret ederek planlamalarda bulunmuşlardı.

Bu çalışmalar kapsamında Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz tarafından tahsis edilen otobüs Yalova ya gelerek Yalova kent konseyi kadın kolları meclis başkanı tarafından organize edilen Yalovalı hanımlar Karamürsel e hareket ettiler.

Yalova Turizmi Geliştirme ve Kalkındırma Platformu başkanı İbrahim İnce ile Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, Yalova Kent Konseyi Meclis Başkanı ve aynı zamanda platformun kurucu yönetim kurulu üyesi olan Nurten Anıl  Kalyoncu yu  karşıladılar.

Başlatılan bu Turizm faaliyeti ile ilgili açıklama yapan İbrahim İnce” STK lar olarak kendi imkânlarımız ile vatandaşlarımızın sosyal kültürel anlamda hayatlarına katkı sağlamak ve piyasadaki esnaflarımıza katkı sağlamak aynı zamanda da Yalova yı  komşularımıza tanıtmak amacı ile Yalova da yaşayan spot sanat, öğrenci ve ev hanımlarından oluşan platformu gerçekleştirerek çalışmalara başladıklarını belirterek Karamürsel Turizm derneğine  konukseverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

NURTEN ANIL  KALYONCU ‘’Yalova için çalışmalara devam edeceğiz’’

“Yalova Kent Konseyi Kadın Kolları Meclis Başkanı ve Yalova Turizmi Kalkındırma ve Geliştirme platformu kurucusu olarak Yalova da yaşayan hanımların sosyal kültürel anlamda gelişmelerine katkı sağlamak.Yalova yı  Ülke çapında daha çok tanıtmak ve aynı zamanda esnaflarımıza ilimizde turizmi geliştirerek katkı sağlamak amacı ile bu çalışmalara başladıklarını Karamürsel Turizm derneği bizleri Karamürsel de çok güzel konuk ettiler kendilerine çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz “ Yalova Turizm Kalkındırma ve Geliştirme Platform Başkanı İbrahim İnce, Yalova Kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu yu Karamürsel ilçemize davet ederek, Karamürsel in çeşitli yerlerini gezdirerek tanıtımı yaptık. Ereğli Tarih Evleri, Aşıkları Tepesi, Karamürsel Sepetçisi Mehmet Ali Koygun u ziyaret ettik. Balık Adasında akşam yemeğinde bir araya geldik

Bundan sonra çeşitli illerle iletişim kurarak Karamürsel in gelişimini ve tanıtımı sağlayacağız. İlçe esnafımızın ekonomisine katkıda bulunacağız.
Misafirlerimiz, Karamürsel i temiz bulduklarını ve Karamürsel in dokusunu bozulmadığını dile getirdiler.
Misafirlerimizi Yalova dan Karamürsel e getirip ve götüren ücret talep etmeyen Urstur Travel Tur ile misafirperverliğinden dolayı Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun a,İbrahim İnce ile Yalova Kent Konseyine,Nurten Anıl Koyuncu ya ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı