Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı bugün gazetemize ziyarette bulundu.

 Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe başkanı Mecit Karabulut, Kocaeli il yönetiminden Ali Osman Aydın, ilçe yönetiminden Necmi Altındeğer ile İbrahim Kaya yı gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Öz karşıladı.

Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe teşkilatının çalışmaları anlatıldı.

Barış Pınar Harekâtında TSK ya, Mehmetçiğe başarılar dilendi.

Terör örgütleri tarafından sınırlara atılan havan saldırıları sonucu ölen ve yaralanan siviller ile gazetecilere, şehit düşen ve yaralanan askerlerimize başsağlığı ve yaralananlara geçmiş olsun temennileri yer aldı.

Vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı hakkında görüşlere yer verildi. Terör örgütleri ile tutarsız hareket eden başta ABD olmak üzere teröre destek veren, Türkiye nin ekonomisi üzerinden yaptırımlar yapacağız diye tehditler savuran ülkeler kınandı

 Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz gündeme alındı. İlçe teşkilatı tarafından Yeniden Refah Partisi iktidar olunca yapacağı hizmetler hakkında bilgi verildi.

Gazetemizin sahibi Ahmet Öz, Yeniden Refah Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı tarafından gazetemize yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Karamürsel ilçe Teşkilatı, misafirperverliğimizden dolayı gazetemize ve gazetemizin sahibi Ahmet Öz e teşekkür ederek yayın hayatımızda başarılar temennilerinde bulundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı