Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Aydın, bazı basın yayın organlarında 16 yaşındaki genç kıza taciz ve cinsel istismarda bulunan kişiler arasında isim yazılmadan esnaflarında var olduğu şeklinde haberlerin yazılması esnaflara karşı yapılan karalama kampanyasından başka bir şey değildir.

İsmail Aydın, Karamürsel de yaşanan talihsiz ve üzücü olay karşısında bazı basın yayın organlarında 16 yaşındaki genç kıza taciz ve cinsel istismarda bulunan kişiler arasında esnaflar da var diyerek, ilçemizdeki 3 bin esnafın töhmet altında bırakıldığını dile getirdi.

Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Aydın Gazetemize Basın Açıklaması Yaptı

“ Son günlerde ilçemizde yaşanan iğrenç tecavüz olayında bir basın mensubunun yaptığı haberler ile sosyal medya paylaşımlarında bu çirkin olay içerisinde esnaflarında olduğu hakkındaki yazdığı yazılar yalandan ibarettir.

Ülkemizin bel kemiği, ilçemizin bekçisi olan esnaf ve sanatkârlarımız üzüntü ile bu haberleri okumuş ve duymuştur. Ve bu haberler esnaflarımız ve esnaflarımızın ailelerini de rahatsız etmiştir.

Karamürsel de 3 bine yakın esnafımız bu yalan haber ile karalanmaya çalışılmıştır.

Bu yalan haberi yapan basın mensubunu, yaptığınla utanmaya ve yüzünü kızarmağa davet ediyoruz.

Yalanın en rahat yazıldığı yer sosyal medyadır. Çünkü kızaran ve utanan yüzleri hiç kimse göremez.

Bu toprakların en eski sivil toplum örgütlenmesi olan Esnaf ve Sanatkârlarımız bu yalan ve asılsız habere çok üzülmüşlerdir.

Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak, esnafları karalamaya çalışan, esnaflara kirli iftiran atan, iğrenç tecavüz olayının içerisinde esnaflar varmış gibi yalan haber yapan bu basın mensubu hakkında adli işlem başlatacağız.

Bu basın mensubuna yalan haber yazmadan önce iyi düşünmesini, araştırmasını, hak ve adaletli davranması gerektiğini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

Yalan haber yapan basın ahlakını ve ilkelerini açıkça çiğneyen bu gazeteciyi şiddetle kınıyoruz.

Böyle bir yalan haber yaparak içerisine esnaf varmış gibi yansıtan bu gazeteciyi Karamürsel halkından, Karamürsel esnafından ve Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odasından özür dilemeğe davet ediyoruz.”

Karamürsel Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı

İsmail AYDIN

 

 

 

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı