Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Silivri’de meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili AFAD’da oluşturulan kriz merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Hüseyin Aksoy’un AFAD Merkezi'nde gerçekleştirdiği incelemede; Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Ali Ada, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Defterdar Dursun Ali Özel, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Mehmet Erkoç, Tarım ve Orman İl Müdürü Nuri Al ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmet Çalışkan yer aldı.

Kriz merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hüseyin Aksoy şunları söyledi: “İstanbul’da yaşanan deprem Kocaeli’de de belirli noktalarda hissedildi. Kocaeli’de hemen kriz merkezi oluşturuldu ve bu noktada alınabilecek tedbirler ile ilgili çalışmalar başlatıldı. Hasar konusuyla ilgili Valiliğimize ve AFAD’a herhangi bir şey intikal etmiş değildir. İntikal eden noktalar olduğu takdirde, ekiplerimiz hazır ve onlarla ilgili değerlendirmeleri yapacaktır. Şu aşamada Kocaeli’de herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bu tür olay olduğunda herkesin sağduyulu bir şekilde davranması büyük önem taşımaktadır.”

Vali Aksoy herkese geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı