Karamürsel 4 Temmuz “ Tabakhane” Mahallesi Atatürk Caddesi Barkın 2 Apartmanı Altı BİM Yanı No.31/B de Orbay Demir tarafından ALBEK Kombi Servisi Açıldı.

Karamürsel merkezli Kocaeli ve Yalova kentlerinde de faaliyet gösterecek olan ALBEK Kombi Servisinin sahibi Orbay Demir, gazetemiz muhabirine çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Orbay Demir “ İşyerimizde tüm markalara ait kombi tamir ve bakımı ile sıfır ve 2.el kombi satışı yapıyoruz. İtina ile petek temizleme işlemini de yapıyoruz.

Önümüzdeki aylarda havaların soğuması ile birlikte kombiler yanmaya başlayacak. Vatandaşların kombilerini açmadan mutlaka bizlerle temasa geçsinler ki, bizlerde kombi ve peteklerin temizliğini yapalım

Kombi ve petek temizliğinin faydaları şöyle

  •          Petek temizliği ile petek içerisindeki var olan bütün atıklar temizlendiği için peteğin her yeri kolayca ısınır. Bu sayede de oda daha çabuk ısınır.
  •          Kombi daha verimli çalışır ve sık sık arıza yaşanmaz.
  •          Peteklerin içi temizlendiği için kombinin derecesini yükseltmenize gerek kalmadan oda daha çabuk ısınır. Bu da tabi ki doğalgaz faturanıza yansır. Faturanızın miktarında % 5 oranında bir azalma görülür.

Öncelikli olarak peteklerden daha fazla verim alınması için yapılması gereken ilk şey her yıl düzenli olarak kombi ve petek bakımının yapılmasıdır. Bu bakımları ihmal etmeden düzenli olarak yaptırmanız daha iyi ısınmanızı sağlarken kombi ve peteklerinizin de ömrünü uzatır.

Geniş bilgi almak isteyenlerin işyerimize gelebileceği gibi 0.535.0862314 nolu telefondan bilgi alabilirler” dedi.

ALBEK Kombi Bakım-Tamir ve Satış, Petek Temizleme Servisi İletişim Bilgileri

4 Temmuz “ Tabakhane” Mahallesi Atatürk Caddesi Barkın 2 Apartmanı Altı BİM Yanı No.31/B Karamürsel / KOCAELİ                                    Tel. 0.535.0862314

Web Sitesi   https://www.albekkombiservisi.com/

Facebook Sayfası   https://www.facebook.com/Albek-Kombi-Servisi-523091331562535/

 

 

 

 

 





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı