Karamürsel in en işlek ve en çok yaya trafiğine sahip olan Cumhuriyet Caddesi, özel otomobil kullanan genç sürücülerin hız denemesi yaptığı pist oldu. Yaya olarak can güvenliklerinin tehlike de olduklarını belirten ilçe halkı, bir an evvelsi yetkililer tarafından tedbir alınmaması durumunda her an can kaybının yaşanacağını dile getirerek yetkilileri, ivedi olarak çözüm bulmaları yönünde uyarıyorlar.

Gazetemize açıklamada bulunan Karamürsel halkı ile esnaf, yetkilileri uyardı!

 “Karamürsel in Cumhuriyet Caddesi en işlek ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bir caddedir.

Karamürsel in Cumhuriyet Caddesi maalesef hızlı araç kullanan genç sürücülerin hız deneme pisti haline gelmiştir.

Cumhuriyet Caddesinden özel otomobili ile geçiş yapan genç sürücüler, Cumhuriyet Caddesinde hız deneme rekorları yapmaktadırlar. O süratle aracın ani durma gibi hareketi olamayacağı gibi karşıdan karşıya geçen öğrenci veya yaşlı bir kimseye çarpmaması mümkün değildir.

Cumhuriyet Caddesinde yaşanan olumsuzluklar yüzünden “Huzurun Başkenti Olan Karamürsel “de maalesef ne huzurumuz kaldı, ne de yaya olarak can güvenliğimiz.

Ukome, Karamürsel Belediyesi ile Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğünün Cumhuriyet Caddesinde yaya olarak can güvenliğimizi sağlamak ve gerekli tedbirler almak üzere görevlerini yapmaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundular.

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı