
Özel Televizyon kanalında sarfettiği sözler nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı ya dava açıldı ve dava dan 10 ay hapis cezası çıktı.
İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına sanık Rasim Ozan Kütahyalı katılmazken, tarafların avukatları hazır bulundu. Duruşmaya şikayetçi Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği avukatları ile çok sayıda müşteki katıldı.
10 AY HAPİS CEZASI
Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Kütahyalı'yı "Halkın bir kesimini sosyal, sınıf, din, mezhep, cinsiyet bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan sanığın kasta dayalı ağırlığı, suçun işlenmesinde kullanılan araç, suçun işlendiği zaman, suçun konusunun önemi ve değerini dikkate alarak 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme sanık Kütahyalı'ya iyi hal indirimi uygulanmadı. Mahkeme, sanığın adli sicil kaydında tekerrüre esas olmazsa dahi birden fazla birden fazla mahkumiyet kararı bulunmasını dikkate alındığında sanık Kütahyalı'nın bir daha suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmadığından verilen hapis cezasının ertelenmesine yer olmadığına karar verdi.

-
Karamürsel‘de Sena ile Zeki Faruk evlendi
-
Türkiye’de makarna tüketimi yüzde 65 oranında arttı
-
O ilimizde korkutan deprem!
-
Yarın fırtına geliyor
-
Karamürsel’de “Şip Şak Fast Food “ hizmete açıldı
-
Muhammed Ali Sarıay delikanlı oldu
-
Kalp krizi geçiren Kadir Aydın yaşamını yitirdi
-
Emekli Öğretmen Cevdet Ekinci vefat etti
-
Karamürsel Belediyesi tarafından esnafların terazilerin yıllık muayene ve bakımları kontrol ediyor
-
Karamürsel 100. Yıl MTAL, “Gazze için seferberlik”
-
SGK Başkanı Raci Kaya: Düşük maaşın sebebi emeklilerin ölmemesi
-
Sigara vergisinde değişiklik: Zam sinyali geldi!
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın
Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun
FIRSAT DETAYI
Kocaeli Bilişim'den Kampanya
Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor
FIRSAT DETAYI


Kocaeli Bilişim Zirvede
Altınova Belediyesi Basın Gezisi
Kocaeli Bilişim Futbol Takımı
Karamürsel ’de motosiklet ile otomobil çarpıştı.2 Yaralı
Karamürsel Dereköy Sakinleri korkulu anlar yaşadı
Karamürsel 'de yangın
Karamürsel Avcı Köyü'nde Geleneksel 101.nci Pilav Günü Düzenlendi
Karamürsel'de Yangın
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Yalova Altınova İlçe Başkan Aday Adayı Ali Kangal




USD
EURO