Kurumun kabul edilen ilk projesi Yıldızlara Ulaşmak adlı projesi Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamında gerçekleştirilecek ve bu ay başlayıp, 2021 yılına kadar devam edecek.

 Proje çerçevesinde öğrencilere farklı kültürleri tanıma imkânı sağlanacak. Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kabul edilen ikinci projesinin koordinatörlüğünü ise İtalya üstleniyor.

Projenin diğer ortakları Litvanya ve Romanya olacak. Proje çerçevesinde okulların öğrencilere verdikleri mesleki eğitimin yeterliliklerinin kıyaslanması ve öğrencilerin farklı ülkelerdeki mesleki eğitim okul ve laboratuarlarını görme fırsatı kazananlarına imkân sağlanacak.

 Kabul edilen projeler hakkında bilgilendirmede bulunan  Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili Tufan Öztaş, “Bu projelerle birlikte başarılarımıza yenilerini eklemiş olduk. Okulumuzun öğretmenleri, velileri, idarecileri ve öğrencileri belirlenen vizyon doğrultusunda durmadan çalışıyor. Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni marka okul haline getirmeye çalışıyoruz” dedi.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı