Karamürsel ilçesinden sporcu, güreşçi, sanatçı haricinde bilim adamları da çıkıyor.

Türkiye de Tıp alanında başarılara imza atan Ulusal Gazeteler ve Ulusal Televizyon Kanallarına konuk olarak davet edilen ve mesleği hakkında sorulara cevap veren Türkiye nin yakından tanıdığı  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik ve Tedavi Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Kadriye ÇETİNKAYA ÖNEŞ ile Karamürsel halkı gurur duyduklarını dile getiriyorlar.

Prof.Dr. Kadriye ÇETİNKAYA ÖNEŞ Kimdir?

Karamürsel de dünyaya geldi. Karamürsel Amiral İlkokulundan mezun olduktan sonra Karamürsel Lisesinde eğitimine devam etti.  Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu.

1990-1993 yılları arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde Tıpta Uzmanlığını tamamladı.

2006-2016 yılları arasında İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıpta Yandal Uzmanlık ile Doç.Dr. olarak görev yaptı.

2016 yılından beri Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı olarak Prof.Dr. Kadriye ÇETİNKAYA ÖNEŞ görev yapıyor.Evli ve iki çocuk annesi,

Prof.Dr. Kadriye ÇETİNKAYA ÖNEŞ i biraz daha yakından tanıyalım

 Karamürsel in Akçat Köyünden Merhum Selim ÇETİNKAYA nın kızı, Karamürsel Öğretmenevi Müdürü Sevgi GÜNEY in kız kardeşi, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut ÇETİNKAYA nın yeğeni,

 

 

 



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı