Yalova Subaşı Beldesi  Altınkent Mahallesinde bulunan su deposu Atatürk ve Türk Bayrağı figürü ile boyandı.

Subaşı Belediyesi tarafından Altınkent Mahallesinde bulunan Denizgören Mahallesi nin de içme suyu dağıtımını sağlayan 800 metreküplük su deposu Atatürk ve Türk Bayrağı figürü ile boyandı.

Daha önceden çok çirkin görüntüye sahip olan su deposu  resim eğitmeni Cem Akça tarafından yapılan çalışmayla hem anlamlı hem de güzel bir görünüm aldı.

Ön yüzünde dalgalanan şanlı bayrağımız, yan yüzünde ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kocatepe’deki görüntüsünün resmedildiği kompozisyon beldenin pek çok noktasından rahatlıkla görülebiliyor.
Mevcut su depolarının bakım ve onarımlarına önem verdiklerini belirten Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Bunun yanında görsel olarak da çalışmalar yapmaya önem veriyoruz. Yaptığımız bu anlamlı çalışmayı çok önemsiyorum. Şanlı bayrağımız ve Atatürk kompozisyonlu bu çalışma beldemize çok yakıştı” dedi.

Su deposunun yeni haline beğenen Subaşı Belde Halkı “ Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile emeklerinden dolayı resim öğretmeni Cem Akça ya teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı