Karamürsel in tanınan ve simalarından olan Esra ve Emin Kılıç çiftinin oğulları Mehmet Akif ile Ömer Faruk delikanlılığa ilk adımını attı.

Mehmet Akif İle Ömer Faruk için Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde 8 Eylül 2019 Pazar günü sünnet cemiyeti düzenlendi.

Sünnet Cemiyetine, Kılıç ailesi ve yakınları, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ile ilçe halkı ve esnaflar katıldı.

 Kalabalık ortamda gerçekleşen ve her şeyin kusursuz olduğu sünnet cemiyetinde Esra ve Emin Kılıç çifti, oğulları Mehmet Akif İle Ömer Faruk un ilk mürüvvetlerini görmenin sevincini yaşadılar.

Ev sahipliği görevini en iyi şekilde yerine getiren Esra ve Emin Kılıç çifti “ sünnet cemiyetine katılan davetlilere çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundular.

Bol bol etli pilav ve ayran ikramında bulunulduğu sünnet cemiyetine katılan davetliler de, Esra ve Emin Kılıç çiftine oğulları Mehmet Akif ile Ömer Faruk un damatlılığını da görmelerini temenni ettiler.

Gazetemiz olarak Mehmet Akif ile Ömer Faruk a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Esra ve Emin Kılıç çiftine oğulları Mehmet Akif İle Ömer Faruk un damatlığını da görmelerini temenni ederiz.




 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı