Karamürsel de faaliyet gösteren Şirin Kaptan Otel in sahibi Erol Tosun geçtiğimiz günlerde otel in merdivenlerinden düşmesi sonucu beyin travması geçirmişti.

Toplum arasında baş dönmesi ve denge bozukluğu olarak bilinen tıbben “ vertigo” rahatsızlığı bulunan Şirin Kaptan Otel in sahibi Erol Tosun, geçtiğimiz günlerde baş dönmesi ile dengesini kaybetmesi sonucu otel in merdivenlerinden aşağıya inerken düşmüş ve kafasını zemine çarpmıştı.

Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edilen Erol Tosun un müşahade altında olduğu öğrenildi.

Erol Tosun u ziyaret eden çocukluk arkadaşı olan otel müdürü Uğur Sencer den edindiğimiz bilgilere göre, Erol Tosun un yoğun bakım ünitesinden çıktığını,tedbir amaçlı serviste  kaldığını, bilincinin açık olduğunu, ailesi ile konuşabildiğini birkaç gün sonra  evinde yapacağı kısa bir istirahatın ardından otele geleceği öğrenildi.

Gazetemiz olarak Şirin Kaptan Otel in sahibi Erol Tosun a geçmiş olsun temennilerimizi ileterek, acil şifalar dileriz. En kısa zaman da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı da bildiririz.



 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı