Karamürsel in tanınan ve sevilen gençlerinden olan Tuba ve Zafer Türkmen çiftinin oğulları Ömer Utku geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle delikanlılığa ilk adımını attı.

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği ve Kulübü “ KARSAD” ta düzenlenen sünnet düğününe Türkmen Ailesinin yakınları ve çevreleri katıldı.

Kalabalık ortamda gerçekleşen sünnet düğününde Tuba ve Zafer Türkmen çifti çocuklarının ilk mürüvvetini görmenin sevincini yaşadılar. Ayrıca Türkmen çifti davetlilerle tek tek ilgilenerek ev sahipliği görevini de en iyi şekilde yerine getirdikleri gözlendi.

Her şeyin kusursuz olduğu sünnet düğününe katılan tüm davetliler, Tuba ve Zafer Türkmen çiftine oğulları Ömer Utku nun damatlığını da görmelerini temenni ettiler.

Tuba ve Zafer Türkmen çifti de bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve sünnet düğününe katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Gazetemiz olarak Ömer Utku Türkmen e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Tuba ve Zafer Türkmen çiftine de oğulları Ömer Utku nun damatlığını da görmelerini temenni ederiz.





 
Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Fiber Ticaret ile E-TİCARETE giriş yapın

Türkiye'nin en kapsamlı E-ticaret sistemine sahip olun

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı
Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim'den Kampanya

Kocaeli Bilişim Webkobi Hazır Web Sitesi ürünlerine Karamürsel Aktif Haber aracılığıyla ulaşan herkes indirim kazanıyor

FIRSAT DETAYI
%10 İndirim Fırsatı